scoop je napisal/a: |
In kaj tocno pricakujes od nas? .... |
Reku bi da hoce da ga odklenemo. Poslji ZS gpc17 on ti bo lahko pogala glede tega za doloceni ceno

Nujna pomoč-zaklenjen iphone? | |||||
Reku bi da hoce da ga odklenemo. Poslji ZS gpc17 on ti bo lahko pogala glede tega za doloceni ceno ![]() _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
![]() |
|||||
Napisi nam IMEI stevilko, pa nam bo znano veliko tega,... |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Imam problem in upam, da mi boste znali pomagat. Kupil sem rabljen telefon iPhone 4s, ki pa je zaklenjen na Simobilovo omrežje (jaz sem naročnik TS (Mobitel)). Ta oseba, ki mi je prodala telefon (recimo mu oseba X), je kupil telefon od osebe "Y" (Y je naročniški vezanec Simobila, pri katerem je kupil telefon). Klical sem na Simobil in so mi rekli, da lahko odklenejo telefon (če je minilo 3 mesece od nakupa in je vse plačano) , le naročnik mora poklicati, zato sem jaz kontaktiral osebo X (sem mislil, da je on prvotni lastnik, pa ni) in ga prosil, naj on pokliče simobil, vendar je dobil isti odgovor. Jaz imam vso opremo od telefona, tudi račun, na katerem piše kdaj je telefon kupljen (8. mesec leta 2012), ime kupca (oseba Y - prvotni lastnik), kje je kupljen itd. Kaj naj sedaj iščem po Sloveniji tega prvotnega lastnika "Y", da naj pokliče na simobil in odklene aparat? Sem primoran zamenjati operaterja ? Tista Gevey kartica je morda rešitev, vendar mi ne "diši" preveč ta opcija. Našel sem tudi na internetu nekakšne spletne strani, ki pošljejo kodo za odklep, vendar je predrago (cca 100$) in pa ne zaupam takšnim stranem preveč. Ima kdo kakšen nasvet? Če se osebno zglasim na simobil z računom in aparatom, mi bodo odklenili? slika računa: http://shrani.si/f/2X/lZ/2SNHhzjN/racun.jpg |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Nevem zakaj so prek telefona toliko komplicirali (morda vikend pa se jim ni dalo ukvarjat z mano). Nč, grem se pogovarjat s Siri ![]() Hvala za pomoč |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |