Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Nujna pomoč-zaklenjen iphone?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 17.05.2014 13:57:40
Re: Nujna pomoč-zaklenjen iphone?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
scoop je napisal/a:
In kaj tocno pricakujes od nas? ....

Reku bi da hoce da ga odklenemo. Poslji ZS gpc17 on ti bo lahko pogala glede tega za doloceni ceno Smile

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #42   Objavljeno 17.05.2014 14:06:09
Naj napise kaksen telefon ima, kje je kupljen, kolk je star, a je imel iPadov baseband in odklenjenga,... Imam obcutek da nima glih nekega znanja o iPhonu, tako da sklepam da ga niti ni znal upgrejdat na iOS 6.1.3.... Ker ta enostavno ni aktualen,...

Napisi nam IMEI stevilko, pa nam bo znano veliko tega,...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #43   Objavljeno 17.06.2014 13:30:20
Je še tako da odklene simobil zastonj iphone, star je že 1 leto ampak ima sestra mobitel ne simobil... Smile
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #44   Objavljeno 17.06.2014 13:32:00
Seveda odklenejo, edini pogoj je, da so vsi računi poravnani, drugače ne bo šlo.
Jabi

Jabi

Kraj: zasavje
Moški

Prispevek: #45   Objavljeno 06.07.2014 17:59:42
Živjo. Da ne odpiram nove teme bi si kar to sposodil.

Imam problem in upam, da mi boste znali pomagat. Kupil sem rabljen telefon iPhone 4s, ki pa je zaklenjen na Simobilovo omrežje (jaz sem naročnik TS (Mobitel)). Ta oseba, ki mi je prodala telefon (recimo mu oseba X), je kupil telefon od osebe "Y" (Y je naročniški vezanec Simobila, pri katerem je kupil telefon). Klical sem na Simobil in so mi rekli, da lahko odklenejo telefon (če je minilo 3 mesece od nakupa in je vse plačano) , le naročnik mora poklicati, zato sem jaz kontaktiral osebo X (sem mislil, da je on prvotni lastnik, pa ni) in ga prosil, naj on pokliče simobil, vendar je dobil isti odgovor.

Jaz imam vso opremo od telefona, tudi račun, na katerem piše kdaj je telefon kupljen (8. mesec leta 2012), ime kupca (oseba Y - prvotni lastnik), kje je kupljen itd.

Kaj naj sedaj iščem po Sloveniji tega prvotnega lastnika "Y", da naj pokliče na simobil in odklene aparat? Sem primoran zamenjati operaterja ?

Tista Gevey kartica je morda rešitev, vendar mi ne "diši" preveč ta opcija. Našel sem tudi na internetu nekakšne spletne strani, ki pošljejo kodo za odklep, vendar je predrago (cca 100$) in pa ne zaupam takšnim stranem preveč.

Ima kdo kakšen nasvet? Če se osebno zglasim na simobil z računom in aparatom, mi bodo odklenili?

slika računa:
http://shrani.si/f/2X/lZ/2SNHhzjN/racun.jpg
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #46   Objavljeno 06.07.2014 22:05:55
Pojdi z računom in telefonom na najbližje simobilovo prodajno mesto in prosi za odklep , upam da ti bodo pomagali.
Jabi

Jabi

Kraj: zasavje
Moški

Prispevek: #47   Objavljeno 07.07.2014 08:35:52
Evo bil pri pooblaščenem prodajalcu Simobil v Trbovljah in s svojim šarmom prepričal ljubko dekle, da je odklenila telefon ... Šalo na stran, vse urejeno v manj kot 2-eh minutah. Samo vprašala me je, če je kupljen telefon pri Simobilu (računa še pogledala ni), vzela škatlico od telefona, vpisala IMEI in voila, telefon odklenjen.

Nevem zakaj so prek telefona toliko komplicirali (morda vikend pa se jim ni dalo ukvarjat z mano).

Nč, grem se pogovarjat s Siri Laughing

Hvala za pomoč
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kočevje
Moški

Prispevek: #48   Objavljeno 07.07.2014 09:56:26
čisto odvisno na kakega idiota in pametnjakoviča naletiš preko telefona. imel sem isti primer, pametovanje gor in dol. sem poklical drug dan in mi je brez problema nekdo drug odklenil
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #49   Objavljeno 07.07.2014 10:11:38
Isto stvar sem mel zadnjič, pokličem in mi išče datum rojstva naročnika in imei, pokličem drugič takoj za tem in mi reče ime in priimek, davčna številka in imei da ni varijante da ga najdejo če ni teh podatkov, trtjič pokličem dobim tretjega človeka in mi reče daj mi samo ime , tel številko in imei. Grem na simobil, dam samo številko telefona in odklenejo. komplikatorji na kvadrat po telefonu, pizdim po telefonu da sm 2 min prej dobil nekogad ki mi ni zahteval davčne številke in ona men pravi da drugač ne gre, potem spustim slušalko in spet pokličem in ne iščejo davčne. Tok za v vednost. Njamanj komplikacij je če greš na sedež. Ker eni so rojeni zato da ne komu slab dan naredijo.

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #50   Objavljeno 07.07.2014 17:49:11
Mislim, da je res najbolje, če greš osebno tja.. Sam sem vsakič šel direktno na Simobil ( 4x v BTC), pa je šlo vsakič brez zapletov skozi. Enkrat, mislim da prvič, celo pred potekom 3 mesecev, ko sem kupil zaklenjen rabljen iPhone..
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani