Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
iPhone se ugaša ob uporabi neta (najdena začasna rešitev)!!
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 14.10.2010 19:17:31
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
@sylver: Saj razumem, kaj želiš povedati... ampak poznam OGROMNO ljudi, ki imajo iPhone (od prve generacije do četrte) pri Mobitelu in še nihče ni imel takih problemov kot ti. Povod za tvoje težave je res lahko v omrežju ali sim kartici od mobitela... ampak na koncu bo defekt še vedno v telefonu.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Izola, Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #42   Objavljeno 14.10.2010 19:33:47
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ja saj jaz tudi imam sodelavce in sorodnike, ki imajo vsi iphone 3gs in tisti, ki imajo mobitel jim dela normalno.

Kar pa je seveda kul Cool

Sam tok sem hotu sporočit, da mi sedaj deluje odkar sem zamenjal operaterja. In ne moreš reči, da je moj telefon kriv a si prebral celotne objave? to je namreč drugi iphone, ker so mi ga na servisu v italiji že zamenjali (prejšnji je imel isti problem) in verjetnost, da tudi na novemu dela "napako" je zelo zelo majhna Very Happy

Torej če povzamem:
lani decembra kupil novi iphone v italiji, uporabljal mobitelovo sim - telefon se ugaša, uporabljal tušmobilovo sim - telefon se ne ugaša, uporabljal simobilovo sim - telefon se ne ugaša.

smatrajoč, da je telefon pokvarjen, nesem na servis in mi ga zamenjajo z NOVIM (nova serijska številka in škatla in vse novo), rezultat:
mobitelova sim v novem iphonu - telefon se ugaša, tušmobilova sim v novem iphonu - telefon se ne ugaša, simobila sim v novem iphonu - telefon se ne ugaša

Smile vem, tudi sam nisem več pameten, ampak se ne mislim sploh ukvarjati s tem ali je kriv mobitel ali omrežje mobitela ali iphone....pač dejstva povejo in naredijo svoje.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani