Ja saj jaz tudi imam sodelavce in sorodnike, ki imajo vsi iphone 3gs in tisti, ki imajo mobitel jim dela normalno.
Kar pa je seveda kul
Sam tok sem hotu sporočit, da mi sedaj deluje odkar sem zamenjal operaterja. In ne moreš reči, da je moj telefon kriv a si prebral celotne objave? to je namreč drugi iphone, ker so mi ga na servisu v italiji že zamenjali (prejšnji je imel isti problem) in verjetnost, da tudi na novemu dela "napako" je zelo zelo majhna
Torej če povzamem:
lani decembra kupil novi iphone v italiji, uporabljal mobitelovo sim - telefon se ugaša, uporabljal tušmobilovo sim - telefon se ne ugaša, uporabljal simobilovo sim - telefon se ne ugaša.
smatrajoč, da je telefon pokvarjen, nesem na servis in mi ga zamenjajo z NOVIM (nova serijska številka in škatla in vse novo), rezultat:
mobitelova sim v novem iphonu - telefon se ugaša, tušmobilova sim v novem iphonu - telefon se ne ugaša, simobila sim v novem iphonu - telefon se ne ugaša

vem, tudi sam nisem več pameten, ampak se ne mislim sploh ukvarjati s tem ali je kriv mobitel ali omrežje mobitela ali iphone....pač dejstva povejo in naredijo svoje.