PayPal v Sloveniji (sprejemanje in plačevanje) | |||
Ali je kaj resnice v tem ali so to zgolj govorice? Zaenkrat mi je SKB cisto vsec in samo zaradi Visa kartice, ki bi bila "kompatibilna" s Paypalom, ne bi hodil se kam drugam. |
|||
![]() |
|||
Ko pa želiš dobiti sredstva od PayPal-a pa se zadeva zakomplicira. Namreč pri SKB za kaj takšnega niti slišati ne želijo so izredno neprilagodljivi in če jih boš slučajno vprašal kako izgleda če dobiš na VISA račun nakazilo torej prejemek, te bodo gledali kot teleta v nova vrata. (govorim vse iz osebnih izkušenj - morda pa so v zadnjem letu tudi oni doživeli razsvetljenje in je že kaj novega) Predlagam ti da se pozanimš pri njih kako in kaj je sedaj. lp |
|||
![]() |
|||
Še vedno potrebujem odgovor na tole: " Mam še jaz eno vprašanje jaz imam v Pay-Palu dve kartici eurocard in visa eletronic pa eurocard je glavna vendar sem zdajle hotel plačat in je hotel potegnit dol z vise jaz pa hočem da potegne iz eurocarda pa nikakor nisem imel te možnosti... Ve kdo v čem je fora oz kaj narediti... " |
|||
![]() |
|||
![]() Pa hvala za info. |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |