Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
PayPal v Sloveniji (sprejemanje in plačevanje)
Jablanator

Jablanator

Kraj: Malo tu, malo tam
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 24.03.2009 09:41:56
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ko se ze ravno govori o sprejemanju denarja preko Paypala, imam pa se jaz eno vprasanje... Kako je z razlicnimi bankami? Kolikor sem slisal Visa ni Visa in pri Visa kartici od dolocene banke gre, pri "isti" kartici druge banke pa ne... recimo Visa katero dobis pri NLB in Visa, katero dobis pri SKB.
Ali je kaj resnice v tem ali so to zgolj govorice? Zaenkrat mi je SKB cisto vsec in samo zaradi Visa kartice, ki bi bila "kompatibilna" s Paypalom, ne bi hodil se kam drugam.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trebnje
Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 24.03.2009 09:47:17
Z Viso pri SKB lahko brez težav plačuješ preko PayPal-a.

Ko pa želiš dobiti sredstva od PayPal-a pa se zadeva zakomplicira.

Namreč pri SKB za kaj takšnega niti slišati ne želijo so izredno neprilagodljivi in če jih boš slučajno vprašal kako izgleda če dobiš na VISA račun nakazilo torej prejemek, te bodo gledali kot teleta v nova vrata. (govorim vse iz osebnih izkušenj - morda pa so v zadnjem letu tudi oni doživeli razsvetljenje in je že kaj novega)

Predlagam ti da se pozanimš pri njih kako in kaj je sedaj.

lp
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 24.03.2009 11:43:40
Jaz imam Visa electronic pri abanki in deluje sprejemanje denarja BP lepo ga dobiš na Paypal potem pa ga nakažeš na viso in čez par dni ga imaš ter ga dvigneš...

Še vedno potrebujem odgovor na tole:
" Mam še jaz eno vprašanje jaz imam v Pay-Palu dve kartici eurocard in visa eletronic pa eurocard je glavna vendar sem zdajle hotel plačat in je hotel potegnit dol z vise jaz pa hočem da potegne iz eurocarda pa nikakor nisem imel te možnosti... Ve kdo v čem je fora oz kaj narediti... "
Jablanator

Jablanator

Kraj: Malo tu, malo tam
Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 24.03.2009 16:57:23
Imamo: za placevanje nimam problemov... to mi dela bp z Eurocardom, me je pa za prejemanje denarja zanimalo ravno to kar si povedal. Kot kaze so bile govorice, da je Visa pri razlicnih bankah razlicna stvar, kar prave Smile
Pa hvala za info.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani