Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
kaj vse dobiš zraven IMAC-a
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 21.01.2009 22:46:10
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Rauby je napisal/a:
bob rock je napisal/a:
zraven imac-a dobiš veselje do računalnika Very Happy Very Happy Very Happy Rolling Eyes

Problem nastane, ko postaneš preveč navezan na njega Very Happy

... in ugotoviš, da rabiš še novo pohištvo, ki bo pasalo zraven. Tudi vse naprave ki imajo karkoli v zvezi z besedo "Microsoft" zasovražiš. Laughing
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Domžale
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 21.01.2009 22:55:52
Torej:
- iLife dobiš polek, pravtako osX
- večino programov se dobi piratskih (Adobe kolekcija npr)
- od programja sem kupil: MobileMe račun, iWork.. pa še EyeTV
- ostalga ne rabiš, čisto odkrito povedano
- v prihodnosti mislim nabavit še edino iLife '09
- od hardvera pa edino kak zunanji disk mogoče .. in pa miško, če ti MightyMouse nebo všeč

Tojto (tm)

Nazadnje urejal/a frik Sre 21. Jan 2009 22:58; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 21.01.2009 22:58:14
blaster je napisal/a:
Rauby je napisal/a:
bob rock je napisal/a:
zraven imac-a dobiš veselje do računalnika Very Happy Very Happy Very Happy Rolling Eyes

... in ugotoviš, da rabiš še novo pohištvo, ki bo pasalo zraven. Tudi vse naprave ki imajo karkoli v zvezi z besedo "Microsoft" zasovražiš. Laughing

Tako je. Besede Mi***S**t ne izgovarjamo pri naši hiši naglas.
Potem ugotoviš, da ti nobeni produkti drugih "customer electronics" firm niso všeč. Vse kolege prigovarjaš v nakupe jabolčnih produktov.
Celotne dneve prebiraš različne bloge in različne govorice o prihajajočih stvareh iz Appla.

Malo heca. Sej to drgač ni res. Embarassed
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 21.01.2009 23:00:43
Rauby je napisal/a:
blaster je napisal/a:
Rauby je napisal/a:
bob rock je napisal/a:

Tako je. Besede Mi***S**t ne izgovarjamo pri naši hiši naglas.
Potem ugotoviš, da ti nobeni produkti drugih "customer electronics" firm niso všeč. Vse kolege prigovarjaš v nakupe jabolčnih produktov.
Celotne dneve prebiraš različne bloge in različne govorice o prihajajočih stvareh iz Appla.

Malo heca. Sej to drgač ni res. Embarassed

Ne....to..ni res.. Rolling Eyes
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 21.01.2009 23:01:14
In potem sčasoma še iščeš službo, v kateri bi lahko še več časa preživel z Appleom. Res.

LP
-J

EDIT: Moj 800 post
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 22.01.2009 18:06:00
Pod zadnjih pet postov se podpišem saj je samo en Apple vse ostalo so približki. Hej za appla mi ni žal dat 1000k za PC pa bi mi bilo res hudo.

Sej zato kupujem MBP, da bo pasal zraven IMACA, da bosta oba alu. Laughing
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: kras
Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 22.01.2009 19:49:42
BLASTER vse kar si napisal je čiiiista resnica , že en mesec iščem novo mizo za imac-a ......hmm nobena mi ne paše ...ni dovolj ....,pač ni taka za mac-a . Confused
zdej razmišljam da je naredim sam ... Smile ne vem ....
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 22.01.2009 22:50:25
Najbolje bi bla kakšna Alu ki bi zraven pasala, ali pa cela steklena Cool

Drugače pa, odkar imam Maca, sem "dobil" eno tako čudno politiko/razmišljanje o računalnikih v glavo. Recimo - v filmu vidim enga Appla in mi je tak kul občutek, ker mi je ful hudo ko vidim tisti Apple znakec in Maca nasploh - kako House ali kakšna druga znana osebnost uporablja Maca in me kar pogreje ko vem da ga imam tudi sam doma Smile
Medtem ko se v kakšnem filmu pojavi kakšen PC ali M$ laptop pa si zmeraj v glavi pravim "ah dej, kaj to šaro uporabljajo, to bi mogli met Maca!" - isto tudi pr kakšnih mojih frendih - sploh nevem ali uživam ko jih gledam kako se mučijo kaj narediti z Visto ali se mi smilijo ker nimajo "taprave opreme"?

Tak čuden občutek, kok kakšna "reverse-fovšarija"...

Najbolj zabavno mi pa je, ko pridem v BigBang ali FMC v CityParku in pač "pošlatam" kakšnega Maca, ki bi ga rad imel doma Rolling Eyes , pa mi potem prodajalec začne nekaj nabijat in me učiti kako se to uporablja in kaj to sploh je. Pol mu nazaj nabijem kakšno tako ultra-Macovsko vprašanje, da še sam ne ve odgovora.
Potem je bila enkrat tudi ena punca, ki je belega MacBooka predstavljala v BB in sem ga spet malo začel gledati od blizu in me vpraša če hočem kao en tutorial, nakar ji rečem "ne hvala, mam že doma tako mašino" - ona odgovori "katerega?tamočnega?" - "ja" - "no jaz tudi". Sem potem hotel še vprašat koliko rama ima notri ker bi sigurno zgubila (ali pač) - imel sem tedaj že 4GB Very Happy ...samo sem bil raje tiho. Slovenska fovšarija in tekmovalnost - močno prisotna tudi v Mac svetu. Embarassed
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ig
Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 22.01.2009 23:06:16
blaster je napisal/a:

Potem je bila enkrat tudi ena punca, ki je belega MacBooka predstavljala v BB in sem ga spet malo začel gledati od blizu in me vpraša če hočem kao en tutorial, nakar ji rečem "ne hvala, mam že doma tako mašino" - ona odgovori "katerega?tamočnega?" - "ja" - "no jaz tudi". Sem potem hotel še vprašat koliko rama ima notri ker bi sigurno zgubila (ali pač) - imel sem tedaj že 4GB Very Happy ...samo sem bil raje tiho. Slovenska fovšarija in tekmovalnost - močno prisotna tudi v Mac svetu. Embarassed

V Big Bangu me je prodajalec hotel prepričat, da nimam Powermaca doma(ko sem iskal en adapter zanj). Mojega imaca nebi in ne bom tam kupil.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana - Golo
Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 23.01.2009 09:11:51
blaster je napisal/a:
Najbolje bi bla kakšna Alu ki bi zraven pasala, ali pa cela steklena Cool

Drugače pa, odkar imam Maca, sem "dobil" eno tako čudno politiko/razmišljanje o računalnikih v glavo. Recimo - v filmu vidim enga Appla in mi je tak kul občutek, ker mi je ful hudo ko vidim tisti Apple znakec in Maca nasploh - kako House ali kakšna druga znana osebnost uporablja Maca in me kar pogreje ko vem da ga imam tudi sam doma Smile
Medtem ko se v kakšnem filmu pojavi kakšen PC ali M$ laptop pa si zmeraj v glavi pravim "ah dej, kaj to šaro uporabljajo, to bi mogli met Maca!" - isto tudi pr kakšnih mojih frendih - sploh nevem ali uživam ko jih gledam kako se mučijo kaj narediti z Visto ali se mi smilijo ker nimajo "taprave opreme"?

Tak čuden občutek, kok kakšna "reverse-fovšarija"...

Najbolj zabavno mi pa je, ko pridem v BigBang ali FMC v CityParku in pač "pošlatam" kakšnega Maca, ki bi ga rad imel doma Rolling Eyes , pa mi potem prodajalec začne nekaj nabijat in me učiti kako se to uporablja in kaj to sploh je. Pol mu nazaj nabijem kakšno tako ultra-Macovsko vprašanje, da še sam ne ve odgovora.

To je zato, ker zadeva še ni tok razširjena pri nas. Čez čas boš tudi, ko boš vidu mac-a v filmu ali pa kje drugje zade spregledu. Pač spet en mac.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #31   Objavljeno 23.01.2009 10:30:39
Zadnjič je bila neka SLO oddaja z nekimi odvetniki in se je tam sredi neke odvetniške pisarne svetu en 24'' iMac...

... ja p***a jaz tudi ipčem eno hudo mizo za iMac-a... sva z ženo celo stanovanje prenovila in... iščem!

@TheZeroX: kakšen MacUpdate Winter Bundle in kakšen MacUpdate Promo? Jaz tudi dobivam od Apple različne zadeve ampak...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #32   Objavljeno 23.01.2009 16:53:37
http://www.mupromo.com/.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani