Rauby je napisal/a: | ||
Problem nastane, ko postaneš preveč navezan na njega ![]() |
... in ugotoviš, da rabiš še novo pohištvo, ki bo pasalo zraven. Tudi vse naprave ki imajo karkoli v zvezi z besedo "Microsoft" zasovražiš.

kaj vse dobiš zraven IMAC-a | |||||||||||
... in ugotoviš, da rabiš še novo pohištvo, ki bo pasalo zraven. Tudi vse naprave ki imajo karkoli v zvezi z besedo "Microsoft" zasovražiš. ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
- iLife dobiš polek, pravtako osX - večino programov se dobi piratskih (Adobe kolekcija npr) - od programja sem kupil: MobileMe račun, iWork.. pa še EyeTV - ostalga ne rabiš, čisto odkrito povedano - v prihodnosti mislim nabavit še edino iLife '09 - od hardvera pa edino kak zunanji disk mogoče .. in pa miško, če ti MightyMouse nebo všeč Tojto (tm) Nazadnje urejal/a frik Sre 21. Jan 2009 22:58; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Tako je. Besede Mi***S**t ne izgovarjamo pri naši hiši naglas. Potem ugotoviš, da ti nobeni produkti drugih "customer electronics" firm niso všeč. Vse kolege prigovarjaš v nakupe jabolčnih produktov. Celotne dneve prebiraš različne bloge in različne govorice o prihajajočih stvareh iz Appla. Malo heca. Sej to drgač ni res. ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Ne....to..ni res.. ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
LP -J EDIT: Moj 800 post |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Sej zato kupujem MBP, da bo pasal zraven IMACA, da bosta oba alu. ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
![]() zdej razmišljam da je naredim sam ... ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
![]() Drugače pa, odkar imam Maca, sem "dobil" eno tako čudno politiko/razmišljanje o računalnikih v glavo. Recimo - v filmu vidim enga Appla in mi je tak kul občutek, ker mi je ful hudo ko vidim tisti Apple znakec in Maca nasploh - kako House ali kakšna druga znana osebnost uporablja Maca in me kar pogreje ko vem da ga imam tudi sam doma ![]() Medtem ko se v kakšnem filmu pojavi kakšen PC ali M$ laptop pa si zmeraj v glavi pravim "ah dej, kaj to šaro uporabljajo, to bi mogli met Maca!" - isto tudi pr kakšnih mojih frendih - sploh nevem ali uživam ko jih gledam kako se mučijo kaj narediti z Visto ali se mi smilijo ker nimajo "taprave opreme"? Tak čuden občutek, kok kakšna "reverse-fovšarija"... Najbolj zabavno mi pa je, ko pridem v BigBang ali FMC v CityParku in pač "pošlatam" kakšnega Maca, ki bi ga rad imel doma ![]() Potem je bila enkrat tudi ena punca, ki je belega MacBooka predstavljala v BB in sem ga spet malo začel gledati od blizu in me vpraša če hočem kao en tutorial, nakar ji rečem "ne hvala, mam že doma tako mašino" - ona odgovori "katerega?tamočnega?" - "ja" - "no jaz tudi". Sem potem hotel še vprašat koliko rama ima notri ker bi sigurno zgubila (ali pač) - imel sem tedaj že 4GB ![]() ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
V Big Bangu me je prodajalec hotel prepričat, da nimam Powermaca doma(ko sem iskal en adapter zanj). Mojega imaca nebi in ne bom tam kupil. |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
To je zato, ker zadeva še ni tok razširjena pri nas. Čez čas boš tudi, ko boš vidu mac-a v filmu ali pa kje drugje zade spregledu. Pač spet en mac. |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
... ja p***a jaz tudi ipčem eno hudo mizo za iMac-a... sva z ženo celo stanovanje prenovila in... iščem! @TheZeroX: kakšen MacUpdate Winter Bundle in kakšen MacUpdate Promo? Jaz tudi dobivam od Apple različne zadeve ampak... _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |