Moj iPhone 4 (IMEI: Unknown, ICCID: Unknown) | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Še eno vprašanje. Ali meni potem Itunsi, ko nov iphone priklopim vse sami naredijo, ali ga moram na novo registrirat. oz. kako je s tem, ali ti to že na servisu naredijo? ker ko so ga meni prvič zamenjali, sem samo pač backapu iz prejšnjega in no je to. poleg tega sem sedaj zasledil, da sploh nimam na tem finkcije facetime?! ..hm pri prejšnjem sem pa imel....in tudi sprobal, da deluje. verjetno bi samo moraj kaj vklopiti ali pač?! malo se mi sedaj dozdeva, da je vse skupi en mes.... ker imam prenešeno številko iz mobitela na simobil...itd... samo ne vem, ne vem, ... pri prvem iphonu sem uporabljal isto prenešeno številko in je vse ok delovalo..... mah, nisem več dost pameten, samo to vem, da mi je že en kup živcev vse skupi pobralo..... |
|||||
![]() |
|||||
prenesena številka nima veze, face time ikone pa tud prej nis mel pomojem, mogoče si videl na ipadu, ta pa ma facetime ikono. Na iphonu se facetime vklopi, ko hočeš koga poklicat, izbereš da ga kličeš preko face time. Drugače pa kupujte tovarniško odklenjene telefone, v prosti prodaji, pa bo pol manj problemov. |
|||||
![]() |
|||||
4 možnosti so bile... sms, facetime..., sedaj sem imel samo 3, ... Kot pravim, mogoče nisem imel kaj vklopljeno in ni bilo ikone... bom jutri preveril, ko ga dobim nazaj... |
|||||
![]() |
|||||
želiš met. Samo v tretje gre rado. ko dobiš novega bo ok ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
http://www.google.si/imgres?q=facetime&um=1&hl=sl&sa=N&tbm=isch&tbnid=2nBeD-43qRjCUM:&imgrefurl=http://www.tipb.com/2010/12/24/daily-tip-initiate-facetime-call/&docid=kMD4E-zKlD0RJM&w=640&h=960&ei=jnk2TuG3GsiAOpap_dsL&zoom=1&chk=sbg&iact=rc&page=16&tbnh=146&tbnw=97&start=264&ndsp=20&ved=1t:429,r:13,s:264&tx=58&ty=81&biw=1024&bih=726 sicer pa Hvala, upam, da bo sedaj res delovalo, ko mi ga zamenjajo in da ne bo težav ![]() upam, da bo šlo v tretje res rado ![]() Hvala. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() za 1x vse dela, no upam, da bo tudi potem, ko ga doma sinhnoriziram z itunsi ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |