Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Moj iPhone 4 (IMEI: Unknown, ICCID: Unknown)
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 01.08.2011 10:25:01
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
nesi direktno k njim če imaš to možnost, drugače pa na simobil pa potem oni tja pošljejo, ampak verjetno traja dlje.
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 01.08.2011 10:47:37
Sem nesel direktno tja (danes), jutri ga lahko že dvignem baje, verjetno mi ga bodo zamenjali.

Še eno vprašanje.

Ali meni potem Itunsi, ko nov iphone priklopim vse sami naredijo, ali ga moram na novo registrirat. oz. kako je s tem, ali ti to že na servisu naredijo?
ker ko so ga meni prvič zamenjali, sem samo pač backapu iz prejšnjega in no je to.

poleg tega sem sedaj zasledil, da sploh nimam na tem finkcije facetime?! ..hm pri prejšnjem sem pa imel....in tudi sprobal, da deluje. verjetno bi samo moraj kaj vklopiti ali pač?!

malo se mi sedaj dozdeva, da je vse skupi en mes.... ker imam prenešeno številko iz mobitela na simobil...itd... samo ne vem, ne vem, ... pri prvem iphonu sem uporabljal isto prenešeno številko in je vse ok delovalo.....

mah, nisem več dost pameten, samo to vem, da mi je že en kup živcev vse skupi pobralo.....
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 01.08.2011 10:53:40
Dajz je napisal/a:
Sem nesel direktno tja (danes), jutri ga lahko že dvignem baje, verjetno mi ga bodo zamenjali.

Še eno vprašanje.

Ali meni potem Itunsi, ko nov iphone priklopim vse sami naredijo, ali ga moram na novo registrirat. oz. kako je s tem, ali ti to že na servisu naredijo?
ker ko so ga meni prvič zamenjali, sem samo pač backapu iz prejšnjega in no je to.

poleg tega sem sedaj zasledil, da sploh nimam na tem finkcije facetime?! ..hm pri prejšnjem sem pa imel....in tudi sprobal, da deluje. verjetno bi samo moraj kaj vklopiti ali pač?!

malo se mi sedaj dozdeva, da je vse skupi en mes.... ker imam prenešeno številko iz mobitela na simobil...itd... samo ne vem, ne vem, ... pri prvem iphonu sem uporabljal isto prenešeno številko in je vse ok delovalo.....

mah, nisem več dost pameten, samo to vem, da mi je že en kup živcev vse skupi pobralo.....

prenesena številka nima veze, face time ikone pa tud prej nis mel pomojem, mogoče si videl na ipadu, ta pa ma facetime ikono.

Na iphonu se facetime vklopi, ko hočeš koga poklicat, izbereš da ga kličeš preko face time. Drugače pa kupujte tovarniško odklenjene telefone, v prosti prodaji, pa bo pol manj problemov.
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 01.08.2011 10:59:56
Sem prepričan, da sem imel pri 1. aparatu Facetime ikono pri vsakem kontaktu....

4 možnosti so bile... sms, facetime..., sedaj sem imel samo 3, ...

Kot pravim, mogoče nisem imel kaj vklopljeno in ni bilo ikone... bom jutri preveril, ko ga dobim nazaj...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Dolenjska
Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 01.08.2011 11:00:43
Dajz: Imaš pač smolo. In to dvakrat zapored. To je ponavadi takrat, ko si nekja zelo
želiš met. Samo v tretje gre rado. ko dobiš novega bo ok Wink
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 01.08.2011 11:04:18
normalno lahko vse povrneš iz backupa.
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 01.08.2011 11:04:24
dodatek še k prejšnejmu postu (4 možnosti):

http://www.google.si/imgres?q=facetime&um=1&hl=sl&sa=N&tbm=isch&tbnid=2nBeD-43qRjCUM:&imgrefurl=http://www.tipb.com/2010/12/24/daily-tip-initiate-facetime-call/&docid=kMD4E-zKlD0RJM&w=640&h=960&ei=jnk2TuG3GsiAOpap_dsL&zoom=1&chk=sbg&iact=rc&page=16&tbnh=146&tbnw=97&start=264&ndsp=20&ved=1t:429,r:13,s:264&tx=58&ty=81&biw=1024&bih=726

sicer pa Hvala, upam, da bo sedaj res delovalo, ko mi ga zamenjajo in da ne bo težav Smile v bistvu sem še kar potrpežljiv, da me že en mesec zajebava..dobil sem pa že dve položnice :S

upam, da bo šlo v tretje res rado Smile

Hvala.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 01.08.2011 11:22:57
bo bo...če boš dobil novega nebo problemov Very Happy Very Happy
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 01.08.2011 11:57:21
sem šel zopet na simobil da mi zamenjajo sim... v makro...da jo vtaknem v en star telefon.. no pol pa spet ...da mi zamenjajo nazaj v mikro, al jo bom pa kar obrezal....pa še zato, da mi ne bodo na servisu trdili, da je problem v SIM, ker so mi jo že 3x zamenjali....
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #30   Objavljeno 02.08.2011 11:30:30
Evo dobil novega Smile
za 1x vse dela, no upam, da bo tudi potem, ko ga doma sinhnoriziram z itunsi Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani