Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Wacom stylus
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 26.06.2011 10:24:58
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Uporabljam Griffina ampak če je bamboo res tako super bom pa razmislil o nakupu, griffin se mi zdi malo kratek. Meni je Penulimate dosti boljši kot Wacom Bamboo paper, sicer je pa možno da bamboo stylus deluje bolše z njihovo aplikacijo. bom sprobal pa sporočim Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 26.06.2011 10:27:48
Bamboo stylus ima sprednji del tudi do 25% mansji, kot ostali... Tako je recimor za risanje se bolj natancen. Lepo najdes tocko kjer si prej zakljucil crto.

Kratek pa je ravno prav, saj ni potrebno da je dolg kot svincnik ali kuli...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 26.06.2011 10:32:54
Bamboo Paper je free le do 30.6.2011
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 26.06.2011 16:26:25
Fino bi bilo da bi stylus na drugi strani imel še dejansko pisalo (kuli) za pisanje o papirju.
A kdo uporablja kaj takšnega?
Če ja, kje se dobi? Kvaliteta?
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 26.06.2011 17:03:17
Recimo kaj takega
http://www.mactalk.com.au/content/kensington-virtuoso-review-1513/
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 05.09.2011 13:38:09
Morda moje izkušnje pridejo komu prav.

V zadnjih tednih sem preizkusil nekaj dosegljivih stylusov in v roki mi ostajata več ali manj dva:
1. Wacom Bamboo, lep po izgledu, uravnotežen za daljše pisanje, lepo stoji v roki, konica lepo drsi po ekranu, konica je manjša in je precej natančna, v glavnem odličen. Je pa res drag, ker dobrih 30€ za stylus ni ravno malo.

2. JustMobile AluPen, glomazen tako po teži kakor po velikosti proti proti običajnim stylusom, vendar meni odličen. Zgleda kot šolska kreda, vendar se da z njim odlično pisati in skicirati, konica je malo večja kot pri Bamboo-ju vendar lepo drsi in ni treba pritiskati na ekran. Prava je tudi cena - odlična kitajska kopija Seabright stane pri nas dobre 3€!!!! Vsekakor vredno nakupa!

Probal sem tudi Griffina, zelo soliden, vendar meni osebno za v roko in za daljše pisanje prelahek, stvar okusa pač.

Probal tudi neko kopijo podobno Kensington Virtuoso oz. BoxWave Capacitive Stylus, kupljen v Leclercu za okoli 10€. Konica je manjša iz srebrne rezistivne tkanine in ne drsi tako lepo, kot recimo Bamboo, je malo mehkejša konica. Deluje, vendar je treba malce preveč pritiskat za udobno pisanje, pod omejenim kotom, pa tudi malce prekratek in prelahek je za daljše pisanje. Primeren za rezervo.

Kar se tiče programja za pisanje, probal najmanj 10 notesov in še najboljši mi je Notes Plus. Omogoča več načinov pisanja, nudi zaščito za roko pri pisanju, omogoča tudi zvočno snemanje sestanka, povezava na Dropbox in še veliko koristnih malenkosti. Za skiciranje - Autodesk SketchBook. Nisem še našel kakšnega, ki mu po funkcijah in enostavnosti pride blizu.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 19.09.2011 21:55:04
Pisalo
Zadnjič sem v Cityparku preizkušal pisalo za iPad, znamke se ne spomnim, ni bil Griffin, pa ene 15€ je bil. Presenetilo me je, da zadeva ne drsi prav gladko in je zato pisanje s pisanimi črkami praktično nemogoče. Poteg dol je še šel, navzgor pa brez preprijema ni šlo tekoče. Prodajalka je rekla, da je z vsemi pisali tako. Je to res oz. ali je z Griffinim enako?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 19.09.2011 22:22:21
Imam par no-name pisal doma (sem jih naročil preko ebaya) in je tudi s tistimi tako.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani