sem kr not padu
| Igre za otroke na ipadu | |||||
Yohan, hvala ti za Labyrinth 2 HD!
sem kr not padu |
|||||
Giroskop ima šele dvojka (ne vem iz glave, ampak najbrž ga ima tudi iphone 4, samo, da je tam manj uporaben za take špile). Probaj še Falling Fred, ampak je nabrž preveč krvav za mularijo. Pa nekaj špilov, ki si jih včasih s tapkanjem upravljal sedaj dela z giroskopom: Frisbee, pa kva je že un z 2D motorjem ... Pa vsak dan kakšen nov, tolko noter spet nisem ...
|
|||||
tudi iPhone 4 ima giroskop
|
|||||
Pozno, ampak morda pa se komu prav pride. Moj mulc uziva v naslednjih:
Fish School HD - osnovna znanja Virtuoso ter GarageBand Intro to Letters, Intro to Math - super za ucenje pisanja in stevil Spikey Learns - ta je malo pod prisilo, ker je fotrova Bike Baron - uzivava oba skupaj, sam zdaj mi na iPad 1 in iOS 5 nekaj strika The Incredible Machine - verjetno tu ni fotra, ki tega ne bi poznal Draw Race 2 - obvlada voznjo, ampak je bolj zanimivo zapeljat v rob in potem se turbo stisnit |
|||||
a ti tole mal na pamet o ipadu 1 da nima giroskopa ?ker nevem na kakšen načn mi potem normalno deluje layrinth 2 HD |
|||||
iPad 1 nima giroskopa. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Enka ima samo accelerometer, iz katerega se lahko dobi razmeroma dober priblizek orientacije v prostoru. To sicer hitro zribas tako, da ga premikas levo/desno (ker meri pospeske, ki jih pretvoris v kote, bos v tem primeru dobil nagib). No, vsaj po mojih testih s tem. Dvojka ima dodan se pravi zirpskop. Seveda pa je za vecino spilov accelerometer povsem dovolj natancen. |
|||||
Zdaj imate 1001 pravljico lile prapp, kjer si otrok sam sestavlja pravljico.
So tudi puzzle. Naša sta navdušena, sploh, ko ju sprašuje Jurij Zrnec |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |