sem kr not padu

Igre za otroke na ipadu | |||||
sem kr not padu ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Fish School HD - osnovna znanja Virtuoso ter GarageBand Intro to Letters, Intro to Math - super za ucenje pisanja in stevil Spikey Learns - ta je malo pod prisilo, ker je fotrova ![]() Bike Baron - uzivava oba skupaj, sam zdaj mi na iPad 1 in iOS 5 nekaj strika The Incredible Machine - verjetno tu ni fotra, ki tega ne bi poznal ![]() Draw Race 2 - obvlada voznjo, ampak je bolj zanimivo zapeljat v rob in potem se turbo stisnit |
|||||
![]() |
|||||
a ti tole mal na pamet o ipadu 1 da nima giroskopa ?ker nevem na kakšen načn mi potem normalno deluje layrinth 2 HD ![]() |
|||||
![]() |
|||||
iPad 1 nima giroskopa. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
![]() |
|||||
Enka ima samo accelerometer, iz katerega se lahko dobi razmeroma dober priblizek orientacije v prostoru. To sicer hitro zribas tako, da ga premikas levo/desno (ker meri pospeske, ki jih pretvoris v kote, bos v tem primeru dobil nagib). No, vsaj po mojih testih s tem. Dvojka ima dodan se pravi zirpskop. Seveda pa je za vecino spilov accelerometer povsem dovolj natancen. |
|||||
![]() |
|||||
So tudi puzzle. Naša sta navdušena, sploh, ko ju sprašuje Jurij Zrnec |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |