iphone printanje | |||||
In ali lahko uporabljaš ta program za sharenje dokumentov med aplikacijami (mail, office, photos, ...) brez pomoči računalnika? |
|||||
![]() |
|||||
Za sheranje nisem testiral. Imam namreč NAS, tako da je problem rešen. Uporabi Dropbox?!? |
|||||
![]() |
|||||
Kolikor se spomnim uporabljaš PrintCentrel. Kako pake je z share - anjem dokumentov ali to tukaj deluje? Pred vsem me zanima me aplikacijami na Iphonu. Z računalnikom večinoma imajo preko IPja. Ups sory vidim da si na to ze odgovoril. Mislil sem tako da z eno aplikacijo dobim oboje. Nazadnje urejal/a BoštjanM Sre 04. Jan 2012 20:13; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
Lahko sharaš, pa tudi preko iClouda in dropboxa... se ti integrira v printcentral... |
|||||
![]() |
|||||
Ali lahko z aplikacijo PrintCentral dostopam do dokumentov ki so v QuickOfficu ali Photo albumu ali ... in obratno. Ali lahko dokumente v PrintCentralu pošljem po maili oz. shranim priponko v PrintCentral. Sprašujem zato ker aplikacije ki sem jih do sedaj testiral niso bil čist OK. Ena je znala neki, nekaj pa ne pri drgi spet drugo. Res pa je da so bile vse free. Mogoč pri plačljivih itak vse to kar je napisano deluje in sprašujem neumnosti. No ja sem še z malo izkušnjami na tem področju z vašo pomočjo bom znal več, pol me bodo pa ukradli ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Primer : dokument ki ga imam v Print n Share lahko odprem z Quichoffice vendar ko ga popravim in potem shranim ga ne morem več printat, ker ga Print n Share več ne vidi saj je potem shranjen v Quicoffice. Isto je če napišem čisto nov dokument v Quickoffice ga ne morem printat. Rabim nekaj kar mi obogoča sharenje dokumentov različnih aplikacij in to brez računalnika. Kakšna ideja mogoče pa samo ne znam? |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |