Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
iphone printanje
Jabuček

Jabuček

Kraj: Vrh
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 04.01.2012 20:00:55
Re: iphone printanje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali na aplikaciji PrintCentral in Print n Share moraš imeti prižgan računalnik kadar želiš printat z Iphonom na mrežni tiskalnik ki nima WiFi?
In ali lahko uporabljaš ta program za sharenje dokumentov med aplikacijami (mail, office, photos, ...) brez pomoči računalnika?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Veržej
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 04.01.2012 20:03:37
Ne, ni potrebno imeti prižganega računalnika. Pravzaprav računalnika sploh ne potrebuješ!!! Lahko pa tiskaš preko žične ali pa brezžične povezave. Ni pomembno, samo da je mrežni tiskalnik...

Za sheranje nisem testiral. Imam namreč NAS, tako da je problem rešen. Uporabi Dropbox?!?
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 04.01.2012 20:10:58
ggrizliv je napisal/a:
Ne, ni potrebno imeti prižganega računalnika. Pravzaprav računalnika sploh ne potrebuješ!!! Lahko pa tiskaš preko žične ali pa brezžične povezave. Ni pomembno, samo da je mrežni tiskalnik...

Kolikor se spomnim uporabljaš PrintCentrel. Kako pake je z share - anjem dokumentov ali to tukaj deluje? Pred vsem me zanima me aplikacijami na Iphonu. Z računalnikom večinoma imajo preko IPja.
Ups sory vidim da si na to ze odgovoril.
Mislil sem tako da z eno aplikacijo dobim oboje.

Nazadnje urejal/a BoštjanM Sre 04. Jan 2012 20:13; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 04.01.2012 20:12:46
A ti želiš, da bi dostopal do dokumenta, ki ga imaš shranjenega na iPhonu preko računalnika?

Lahko sharaš, pa tudi preko iClouda in dropboxa... se ti integrira v printcentral...
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 04.01.2012 20:30:04
Dostop do dokumentov iz PC na Iphona ali obratno sem skoraj siguren da deluje preko IPja.
Ali lahko z aplikacijo PrintCentral dostopam do dokumentov ki so v QuickOfficu ali Photo albumu ali ... in obratno. Ali lahko dokumente v PrintCentralu pošljem po maili oz. shranim priponko v PrintCentral.
Sprašujem zato ker aplikacije ki sem jih do sedaj testiral niso bil čist OK. Ena je znala neki, nekaj pa ne pri drgi spet drugo. Res pa je da so bile vse free. Mogoč pri plačljivih itak vse to kar je napisano deluje in sprašujem neumnosti.
No ja sem še z malo izkušnjami na tem področju z vašo pomočjo bom znal več, pol me bodo pa ukradli Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 04.01.2012 20:37:04
Lahko, tudi shranjene emaile....
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 07.01.2012 18:40:51
Naložil sem Print n Share Pro, zna veliko (print tako in drugače, share z računalnikom spet tako in drugače in še kaj). Še vedno pa nima tega kar najbolj potrebujem ali pa ne najdem. Sharenje dokomentov med aplikacijami na iPhonu.
Primer : dokument ki ga imam v Print n Share lahko odprem z Quichoffice vendar ko ga popravim in potem shranim ga ne morem več printat, ker ga Print n Share več ne vidi saj je potem shranjen v Quicoffice. Isto je če napišem čisto nov dokument v Quickoffice ga ne morem printat.
Rabim nekaj kar mi obogoča sharenje dokumentov različnih aplikacij in to brez računalnika.
Kakšna ideja mogoče pa samo ne znam?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani