Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Mobilni telefon
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 21.09.2010 21:30:47
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
el wood ... jao kaj pa bos s tem? Koga porezu? Tudi ce bos reku da je bla samoobramba bos vseen sedu Wink Obstajajo veliko bol "ucinkovite" stvari kot pa pipci. Wink
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 22.09.2010 07:24:36
no9 je napisal/a:
el wood ... jao kaj pa bos s tem? Koga porezu? Tudi ce bos reku da je bla samoobramba bos vseen sedu Wink Obstajajo veliko bol "ucinkovite" stvari kot pa pipci. Wink

+1
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 22.09.2010 08:45:51
Moderatorji!

Prosim odstranite sovražni govor (rasizem, spodbujanje nasilja)!

P.S.: Tudi polpismenim pravokrvnim bi lahko omejili svobodo izražanja.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 22.09.2010 15:18:45
Spodbujanje nasilja?? Laughing

Povej ti men stari kaj boš naredu ko bo k teb cigan prišel pa ti nož pod rebra porinu da mu daš denar?? Mu boš reku da naj ne spodbuja nasilja?

Nekej je če tega še nisi doživel, nekaj drugega pa če si se s tem že večkrat srečal. In da je cigan naložil na svoj telefon njegovih 40 evrov je kraja.

Zaradi dveh podobnih kret*** je moj kolega preživel 1 mesec na intenzivni negi. Če izbiram med enim letom zapora (več ga v SI že ne dobiš) in tem da sem resno poškodovan ali mrtev dosti raje izberem fizičen napad kot da sm jst na intenzivnem.

Mojih 0.02$. Ne rečem, sem konkretno proti nasilju ampak dandanes ne veš na kake bedake naletiš in s katerimi se žal ne moreš špilat mirovnika. Je pa res da za nekaj 10 evrov ne zganja sranja in mu raje daš denar. Jaz pa sem govoril za primere ko je ogroženo življenje (kar se pri cigotih hitro lahko zgodi če se jim kaj ne dopade).

Kar pa se tiče rasizma. Cigan je oznaka ki je dobila šele pred kratkim slabšalni prizvok. Dejansko so Romi podskupina, več različnih skupin skupaj pa tvori nadskupino Cigani. Majo tudi oz. angleži pravijo ciganom "gypsy". Torej je to samo ime skupine. Če vse besede "cigan" zamenjaš z Janez, Slovenec, Hrvat,.... ne bo sledu o rasizmu. Sem se pa osredotoču nanje ker je tudi avtor teme, tko kot jaz imel težave z njimi.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani