na Macrumors je full ljudi poročal o nepravilnem delovanju komunikacije med uro pa iPhone-om s tole zadnjo beto tako da je krivec kar beta OS.
| iOS 9.3 beta | |||||
na Macrumors je full ljudi poročal o nepravilnem delovanju komunikacije med uro pa iPhone-om s tole zadnjo beto tako da je krivec kar beta OS.
|
|||||
Bug reportan, upam da čimpreje popravijo
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Na voljo je nova posodobitev
|
|||||
|
|||||
Notificationi na watch so nazaj
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
se še komu zdi da se baterija na ios 9.3 PB 4 beta ful baterija greje?ob gledanju posnetkov npr na youtube telefon rata kr fajn topel, kar se mi zdi da prej ni...gre se za Iphone 6S 64gb
|
|||||
Pri meni je vse ok.
|
|||||
Zaenkrat vse ok in zelo tekoče
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Zanimivo,men se pa zdi da baterija ful bol trpi,kar se gretja tice in vzdrzljivosti
|
|||||
meni je samo pri prvi beti mal več kurlo baterijo. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Mene pa zanima fantje če uporabljate dodatno nastavitev Night Shift in kako se obnese.
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Pa uporabljam na schedule vsak dan od 19.30 do 7.15 in lepo porumeni ekran.
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Jst uporabljam in mam nastavljen from sunset to sunrise in mi je super stvar. Sem pa navajen na to že iz OSa, kjer uporabljam flux. |
|||||
Jaz uporabljam ampak samo od 21.30 do 7.30. Tekom dneva mi ni več všeč.
|
|||||
Se da iz public bete posodobiti kasneje na uradno verzijo, ko bo le-ta izšla?
Je že na voljo public beta 5? |
|||||
Ja in ja. _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Hvala. |
|||||
Na voljo je nov update.
|
|||||
Na voljo je beta7.
_________________ |
|||||
tele bete bodo šle pa do 70 zgleda
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |