na Macrumors je full ljudi poročal o nepravilnem delovanju komunikacije med uro pa iPhone-om s tole zadnjo beto tako da je krivec kar beta OS.

| iOS 9.3 beta | |||||

na Macrumors je full ljudi poročal o nepravilnem delovanju komunikacije med uro pa iPhone-om s tole zadnjo beto tako da je krivec kar beta OS. 

| 
	|||||

Bug reportan, upam da čimpreje popravijo  
			_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11  iPad pro 11 inch iPegla  | 
	|||||

Na voljo je nova posodobitev  

| 
	|||||

| 
	|||||

Notificationi na  watch so nazaj  
			_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11  iPad pro 11 inch iPegla  | 
	|||||

se še komu zdi da se baterija na ios 9.3 PB 4 beta ful baterija greje?ob gledanju posnetkov npr na youtube telefon rata kr fajn topel, kar se mi zdi da prej ni...gre se za Iphone 6S 64gb 

| 
	|||||

Pri meni je vse ok. 

| 
	|||||

Zaenkrat vse ok in zelo tekoče   
			_________________ Lp Andrej  ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb  | 
	|||||

Zanimivo,men se pa zdi da baterija ful bol trpi,kar se gretja tice in vzdrzljivosti 

| 
	|||||

meni je samo pri prvi beti mal več kurlo baterijo. _________________ Lp Andrej  ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb  | 
	|||||

Mene pa zanima fantje če uporabljate dodatno nastavitev Night Shift in kako se obnese. 
			_________________  Mac Mini M4 2025  iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange  Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray  | 
	|||||

Pa uporabljam na schedule vsak dan od 19.30 do 7.15 in lepo porumeni ekran.  
			_________________ Lep pozdrav, Mark  | 
	|||||

Jst uporabljam in mam nastavljen from sunset to sunrise in mi je super stvar. Sem pa navajen na to že iz OSa, kjer uporabljam flux.  | 
	|||||

Jaz uporabljam ampak samo od 21.30 do 7.30. Tekom dneva mi ni več všeč. 

| 
	|||||

Se da iz public bete posodobiti kasneje na uradno verzijo, ko bo le-ta izšla?

Je že na voljo public beta 5?  | 
	|||||

Ja in ja. _________________ Lep pozdrav, Mark  | 
	|||||

Hvala.  | 
	|||||

Na voljo je nov update. 

| 
	|||||

Na voljo je beta7. 
			_________________   | 
	|||||

tele bete bodo šle pa do 70 zgleda  

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |