Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Iphone 4 - "No service"
Jablanator

Jablanator

Kraj: Novo mesto
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #121   Objavljeno 09.12.2012 16:49:19
Re: Iphone 4 - "No service"
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Dej vn kartico jo mal spihej in tud odprtino. Imel sem isti problem,zelo motece.
Imas tako da ko ogasnes telefon potem pa dela neki casa ne ?
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #122   Objavljeno 09.12.2012 17:53:57
Davidonja je napisal/a:
Dej vn kartico jo mal spihej in tud odprtino. Imel sem isti problem,zelo motece.
Imas tako da ko ogasnes telefon potem pa dela neki casa ne ?

Ja dela dokler ne preklopi med 3G in EDGE. Pa še to ne vedno. Ko pa se zgodi, pa se obvezno med preklopom signala. No kot rečeno od petka pa ne pomaga nič in piše samo no service. Tudi simko sem vzel ven, jo spucal, celo stestiral v drugem telefonu (in deluje brez problema) a ne pomaga.

V glavnem eno veliko razočaranje..
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #123   Objavljeno 09.12.2012 17:57:19
hec men se je to dogajalo zdle včeraj ker sm ga odprl in sem slabo dal konektorček na anteno od GSM.

sestri je padu na tla pa se ji je isto dogajalo, pa je blo treba samo anteno še enkrat dat gor. tist konektorček zgleda kot mini mini mini mini BNC in je čist možno da se "odklopi".

trije šraufi so da preveriš ta konektorček... probaj. stane te ne nič, pa če garancije ne boš voidal kolikor vem ker je samo zadnja plošča in en košček kovine čez konektor od baterije (in antene)

aja /cc @pinc33

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #124   Objavljeno 09.12.2012 22:38:00
gregec gregec... Confused

 iPhone 4 16GB 
 iPod touch 4 16GB 
 iPod shuffle 8GB 
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #125   Objavljeno 09.12.2012 23:10:55
Ploki je napisal/a:
hec men se je to dogajalo zdle včeraj ker sm ga odprl in sem slabo dal konektorček na anteno od GSM.

sestri je padu na tla pa se ji je isto dogajalo, pa je blo treba samo anteno še enkrat dat gor. tist konektorček zgleda kot mini mini mini mini BNC in je čist možno da se "odklopi".

trije šraufi so da preveriš ta konektorček... probaj. stane te ne nič, pa če garancije ne boš voidal kolikor vem ker je samo zadnja plošča in en košček kovine čez konektor od baterije (in antene)

aja /cc @pinc33

Še nikol mi ni padel na tla ali bilo kam (tok, tok na les) tako da ne vem kako se naj kak konektor sname. Saj pravim, da ima na stotine ljudi tudi te težave na ios 6.0.1. Opazil sem tudi, da mi pod settings->general->about piše "sim not allowed". Ni mi jasno kaj ga muči naenkrat s to simko, saj sem jo vzel ven in probal na drugem telefonu in dela brez problema. Grem jutri na simobil vprašat kaj je s tem...

@niikooooo kaj pa tebe muči?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani