Iphone 4 - "No service" | |||||
Imas tako da ko ogasnes telefon potem pa dela neki casa ne ? |
|||||
![]() |
|||||
Ja dela dokler ne preklopi med 3G in EDGE. Pa še to ne vedno. Ko pa se zgodi, pa se obvezno med preklopom signala. No kot rečeno od petka pa ne pomaga nič in piše samo no service. Tudi simko sem vzel ven, jo spucal, celo stestiral v drugem telefonu (in deluje brez problema) a ne pomaga. V glavnem eno veliko razočaranje.. |
|||||
![]() |
|||||
sestri je padu na tla pa se ji je isto dogajalo, pa je blo treba samo anteno še enkrat dat gor. tist konektorček zgleda kot mini mini mini mini BNC in je čist možno da se "odklopi". trije šraufi so da preveriš ta konektorček... probaj. stane te ne nič, pa če garancije ne boš voidal kolikor vem ker je samo zadnja plošča in en košček kovine čez konektor od baterije (in antene) aja /cc @pinc33 _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ When you make peace with yourself, you make peace with the world. iPhone 4 16GB iPod touch 4 16GB iPod shuffle 8GB |
|||||
![]() |
|||||
Še nikol mi ni padel na tla ali bilo kam (tok, tok na les) tako da ne vem kako se naj kak konektor sname. Saj pravim, da ima na stotine ljudi tudi te težave na ios 6.0.1. Opazil sem tudi, da mi pod settings->general->about piše "sim not allowed". Ni mi jasno kaj ga muči naenkrat s to simko, saj sem jo vzel ven in probal na drugem telefonu in dela brez problema. Grem jutri na simobil vprašat kaj je s tem... @niikooooo kaj pa tebe muči? |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |