Še zdej ne deluje winterboard zakaj ne ? Imam updatan mobile substrate.
| Problemi na iPhone OS 3.1 | |||||
Še zdej ne deluje winterboard zakaj ne ? Imam updatan mobile substrate.
|
|||||
Ne deluje zato, ker je jailbreak na voljo se nekaj dni, avtorji Winterboarda pa niso roboti, da bi to zrihtali v dveh urah.
Potrpi. |
|||||
Men dela vse ... sam se mi zdi da je vse pocasn :S
|
|||||
Kaj bi lahko bil problem da mi po nameščeni ipcc datoteki ne pokaže niti ne izpiše katero omrežje imam, drugače dela vse ok?
|
|||||
|
|||||
Pol moram zdaj čakat na novi JB
|
|||||
Preeehitri se - mudi se vam s tem JBkom in itak da ni use cool ..
Ja, počakat da se poštima, pol pa lohk EDIT: ker 3.1 prinaša prepoznavo številk in ne vidm več razloga za JB |
|||||
Tudi sam sem JB le zaradi stevilk... Nekim tem in podobne nesnage, si ne mislim na iPhone metati... Potem pa se ljudje cudijo zakaj en delajo dolocene stvari, zakaj se baterija hitro prazni in podobno...
|
|||||
Jaz jailbreakam predvsem zaradi slo menuja
|
|||||
Točno to! Ostajam na "pure iPhonu" |
|||||
Nikoli mi ni na kraj pameti padlo, da bi "onesnažil" telefon z kakšnim JB-jem... še malo počakam in naložim 3.1 in adijo dvojne cifre... appsi so pa cool na App storu in ne rabim drugih.
Aja enkrat sem naložil Rock Your Phone (ali nekaj takega)... mater je dol letel... kar nekaj je fantaziral, na pol delal... FUUUUUJ! _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
Ampak, res, na iphonu moras imeti slovenski meni
Prav srecen sem da nimam nic v drugem jeziku kot v anglescini... Imam rad poenoteno. Na svoj iphone, spustim le profesionalno narejene programe, od znanih developerjev... To mi zagotvavlja koliko toliksno kvaliteto. Ko vidim ze v app storu ikono programa ki izgleda kot da jo je nekdo iz word-a dodal, kar spregledam... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |