Posodobil sem iPhone, vse dela normalno samo YouTube je problematičen ker sporoča "Cannot connect to YouTube".
Če kdo pozna kakšno rešitev se priporočam.
Telefon (iPhone 3GS 16GB) je tovarniško odklenjen.
Hvala
| YouTube problem na Iphone 3.1 | |||||||
Posodobil sem iPhone, vse dela normalno samo YouTube je problematičen ker sporoča "Cannot connect to YouTube".
Če kdo pozna kakšno rešitev se priporočam. Telefon (iPhone 3GS 16GB) je tovarniško odklenjen. Hvala |
|||||||
Jz imam isto iPHONE 3G 16GB tov. odklenjen pa po update-u na 3.1 deluje normalno YOUTUBE prek WiFi seveda |
|||||||
meni dela tudi preko EDGE alu 3G...
Najprej preveri, ce ti sploh dela povezava v internet... tako da recimo odpres kaksno stran v Safariju ... Si na 3.1 nadgradil tako, da so se ti obdrzali vsi podatki (imenik, SMSi) ali si naredil "Clean Restore" ...? |
|||||||
Ali pa gres: Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network -> in pogledas ce mas vse vpisano ...
|
|||||||
Sedaj sem problem odpravil in deluje normalno, postopek je bil tak da sem 3 krat posodabljal firmware in v tretje je delovalo, prej pa nikakor ne niti preko wi-fi niti preko 3g, po tretjem poskusu pa je normalno delovalo, zanimivo. Hvala za komentarje.
|
|||||||
Men pa tudi ne dela Youtube na 3.1 3G
|
|||||||
men dela samo mogoče res mal dalj časa išče oziroma naloži podatke iz youtube ker pri 3.0 je res hitrjše delalo saj pri meni |
|||||||
Men vrže, da se ne more connectat.
|
|||||||
Men se poveže samo dalj časa rabi ker prej je res hitr našel
|
|||||||
meni tudi dela občutno počasneje kot na 3.0
|
|||||||
Sem posnel odpiranje Youtube aplikacije na iPhone 3GS... Dela mi nekako podobno kot ze prej na iPhone 3G ...
Odpiranje Youtube.app preko WiFi Odprianje Youtube.app preko 3G omrezja (Si.mobil) |
|||||||
Sam nisem opazil neke razlike med 3.0 ali 3.1. Je pa res, da na čase precej dolgo vztraja pri "loading" vendar za to krivim Youtube (ne aplikacijo na iPhonu).
|
|||||||
ti si ga lahko odklenil po updatu 3.1 ali imas tovarnisko odklenjenega? |
|||||||
Sej se delaš norca ane?
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |