iphone mail | |||||
zadnje čase imam težave z mailom na iphonu. Na macu imam na Mailu naštiman gmail račun, ki sicer dela v redu, in se mi je preko itunesov prenesel na iphone (ni bilo ročno naštimano). Vse je delalo vredu do nekaj dni nazaj, ko me je najprej mail znova in znova spraševal za geslo za dostop do gmaila in ga nikakor ni hotel sprejeti, čeprav je bilo geslo pravo. Ob vpisu na gmail na safariju mi je po vpisu gesla vrglo ven, da moram vpisat tiste črke za preverjanje (da je res oseba za rač.) in potem, da si moram spremeniti geslo, da se je mailu dogajalo nekaj čudnega. Spremenim geslo na gmailu, odprem mail, spremenim geslo in dela ok. Na iphonu mi pa nikakor noče povezati na mail. Niti s sinhronizacijo maila niti z ročnim spreminjanjem gesla - vedno reče, da geslo oz username ni pravo in da naj preverim. Ima kdo kakšen nasvet, idejo, zakaj se je to sploh zgodilo ? Kakršna koli pomoč dobrodošla. Imam iphone 3gs, 3.1, leopard 10.5.7 |
|||||
![]() |
|||||
![]() Drugace ga pa probaj izbrisat na iPhone-u in se enkrat dodaj na novo... |
|||||
![]() |
|||||
Čudno mi je, ker ko želim dostopati mi ne gre, potem pa čez nekaj časa slišim pisk, da je nov mail in je prišel na ta mail. Vmes pa nič spreminjanja, iphone miroval na postelji. |
|||||
![]() |
|||||
Lp |
|||||
![]() |
|||||
lp |
|||||
![]() |
|||||
Push -> Manual |