Jabuk
iPhone čuden problem
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.09.2009 23:22:54
iPhone čuden problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Men je pa, ko sem ga povezam na iTunes, vprašalo za Software Update al neki tazga. Kliknem DA, mi update naloži, pol mi pa spet ne dela SIM...Ga Jailbreakam in mi, ko je na računalniku jailbreak "Done!" mi na iPhonu še zmeri "downloada jalibreak files"...to mi kaže še pou ure pol mi pa, kot da nism nič naredu, spet kaže da SIM kartica ni podprta... OBUP
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 13.09.2009 23:31:17
Obup je kvečjem to, da počneš zadeve, na katere se spoznaš. Če imaš zaklenjen iPhone NIKOLI ne nadgrajuj, če ne veš, kaj delaš. Ti si ga sedaj nadgradil na OS 3.1, za katerega še ne obstaja jailbreak. Zate upam, da imaš iPhone 2G.... ker če imaš 3G-ja, si izgubil odklep (mogoče celo za vedno).
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 14.09.2009 00:05:19
mikrohard je napisal/a:
Obup je kvečjem to, da počneš zadeve, na katere se spoznaš. Če imaš zaklenjen iPhone NIKOLI ne nadgrajuj, če ne veš, kaj delaš. Ti si ga sedaj nadgradil na OS 3.1, za katerega še ne obstaja jailbreak. Zate upam, da imaš iPhone 2G.... ker če imaš 3G-ja, si izgubil odklep (mogoče celo za vedno).

Ja mam 2g
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 14.09.2009 00:23:15
Počakat boš moral, da izide jailbreak za 3.1. Verjetno bo izšel v roku enega tedna. Malo sprejmljaj http://blog.iphone-dev.org/
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 14.09.2009 06:33:03
Druga varianta pri iPhone prve generacije pa je, da ga downgrade-as nazaj na 3.0.1 ... Verjetno pa ne bo slo brez zapletov ...

Nek vodic je tukaj >> http://www.zvpl.com/42/clanki/how-to-downgrade-iphone-31-os-to-30-on-iphone/

Zanimivo pa je, da se se vedno najde kdo, ki "ponesreci" nadgradi iPhone, ceprav ze vrabci civkajo, da ce ni nezaklenjen, da se vecinoma pojavijo problemi, ker je iPhone potem zaklenjen ... Rolling Eyes Res je tega vedno manj... vsaj tisti, ki malo sledijo dogajanju to vedo... Rolling Eyes

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani