Mogoče kdo pozna kašen program za snemanje namizja, zaslona,...
| Program za zajem zaslona (printscreen, screenshot,...) | ||||||||
Mogoče kdo pozna kašen program za snemanje namizja, zaslona,...
|
||||||||
ScreenFlow, Camtasia, Quicktime X
|
||||||||
|
Snapz Pro X za napreden in QuickTime X za enostaven zajem
|
|||||||
lahko tudi z programom "Grab" gre čisto enostavno, lahko tudi sam določiš, kateri insert posnameš...
|
||||||||
iShowU
|
||||||||
Snow Leopard in njegov Quicktime X...
|
||||||||
A je kakšen free?
|
||||||||
Že našel kar iščem... APPLE + SHIFT + 4
|
||||||||
Aha... ti si iskal za zajem zaslona (screenshot) in ne za snemanje zaslona
http://digitalmedia.oreilly.com/2006/01/01/mac-os-x-screenshot-secrets.html Drugace je pa odlicen in brezplacen program za zajem zaslona Skitch, ki sliko tudi shrani na streznik in lahko takoj dodas link v razne forume >> www.skitch.com S Skitch-em sem tudi dodal zgornjo slikco |
||||||||
Kateri je najbolši program za Print Screen in nadaljno obdelavo in pošiljanje!?
|
||||||||
Skitch >> www.skitch.com ![]() |
||||||||
Za print screen + share (brez obdelave) pa je najhitrejša varianta:
shift+cmd+4 oz. 3 (bližnjica) + program TinyGrab (ki avtomatsko takoj uploada sliko in ti link prilepi v clipboard) |
||||||||
skitch je zakon!
![]() |
||||||||
Pozdravljeni
Sem že iskal na netu, vendar me zanima kateri program priporočate za zajemanje slike iz zaslona, nekaj kot je print scrin, sam da lahko zajemaš željen del zaslona? Hvala za odgovore. |
||||||||
Sem kar zdruzil tem z ze obstojeco, kjer najdes odgovor...
Sicer pa je ta funkcija ze vgrajena v sam OS:
Kot ze omenjeno pa je druga, dobra in zelo enostavna alternativa program Skitch >> www.skitch.com ![]() |
||||||||
Skitch je sedaj na voljo tudi za Windows >> http://blog.evernote.com/2012/10/25/skitch-for-windows-desktop-and-skitch-for-windows-8-are-here/
![]() Nazadnje urejal/a Jest Čet 25. Okt 2012 20:26; skupaj popravljeno 1 krat |
||||||||
KONČNO!
|
||||||||
Ceprav mi pa tale verzija 2.x ni vsec... Jaz sem dal nazaj staro verzijo iz timemachine backupa ... Zal pa ne uploada vec na skitch.com ampak sedaj na Evernote... tisto mi pa nekako ni vsec... oz. se se nisem poglobil v nastavitve ... Sem dal da mi kar uploada na moj server ...
Zal pa pri FTP uploadu ne shrani linka samodejno v clipboard Stari vmesnik je se vedno top
Novi vmesnik pri Skitch 2.x: ![]() |
||||||||
Jest zaenkrat še vedno uporabljam kar Preview za označevanje bom pa tale Skitch preverih hvala za predlog ... lp Avi |
||||||||
Sedaj pa ne vem, a je program Grab default na os x, al sm ga jest inštaliral? Zelo simpatičen program.
|
||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |