pozdravljeni,
imam na iphone 1.0.2 fw in me zajebava tisti zapis v sim imeniku.
mi kdo lahko pomaga kako to urediti, da bom videl stevilke s sim kartice
| iphone fw 1.0.2 in sim imenik | |||||
pozdravljeni,
imam na iphone 1.0.2 fw in me zajebava tisti zapis v sim imeniku. mi kdo lahko pomaga kako to urediti, da bom videl stevilke s sim kartice |
|||||
Iz sim kartice jih na zalost ne bos mogu videt ter prebirati. Ostaja ti samo prenos v outlook ter iz outlooka preko itunsev v iphone |
|||||
hvala na odgovoru.
|
|||||
kaj pa zapis ?
kako lahko uredim zapis, da mi bo pravilno prikazovalo stevilke iz imenika na telefonu ? recimo T-2 da bo (0590) in ne (059)0.... |
|||||
Tukaj je ze nekaj na to temo ...
|
|||||
sem tudi to bral,ampak to je za 1.1.1 verzijo.
jaz imam 1.0.2. ima kdo kaksno pomoc |
|||||
|
|||||
Ups... sem bil malo povrsen Postopek je podoben, le da popravljas datoteko ABPhoneFormats.plist |
|||||
Ima mogoce kdo ze popravljen ta file, in ga je pripravljen dat na www ?
lp |
|||||
Za FW 1.0.2 (potrebno skopirati v /System/Library/Frameworks/Address BookUI.framework/): KLIK (z desno in Save As...) |
|||||
najlepša hvala.
sem namesto 090 dodal 0590 da mi dela ok zapis za t-2 imaš še kakšne dodatke za iphone ? |
|||||
kako bi iz nokie spravil v iphone stevilke?? imam jih na simu?
|
|||||
Pa lepo te prosim.... zakaj obujaš dve leti staro temo?! Saj sem ti lepo dal link do googla, kjer je že v prvem linku rešitev za tvoj problem. Rabiš prevod? Pojdi v “Settings” -> “Mail, Contacts, Calendar” in boš čisto spodaj našel “Import SIM Contacts”.
|
|||||
joj hwala ti. mam uro pa pou iphone v roki! bled sm, jailbreak mi je ratou! tko da mi dela! samo se wi fi mi ne dela mms mi dela tak da... more nekak!!
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |