Sem že vse preiskal, pa ne najdem, zanima me kako lahko namestim temo na iphone, ko je tema zipana, ne prek cydie?

| Kako namestiti theme na iphone, ne preko cydie? | |||||

Sem že vse preiskal, pa ne najdem, zanima me kako lahko namestim temo na iphone, ko je tema zipana, ne prek cydie? 

| 
	|||||

Pomoje ni možno? 

| 
	|||||

Vse je možno.

iPhone poveži s PC-jem ali Macom preko SSH-a. 1. Odzipaj mapo na namizju 2. Skopiraj mapo v Library/Themes 3. Izberi željeno themo v Winterboardu. lp SimonL  | 
	|||||

Jap točno tak http://appadvice.com/appnn/2008/08/how-to-use-winterboard-summerboard-replacement-a-walkthrough/  

![]()  | 
	|||||

Kaj pa, če nimaš Jailbrake-anega iPhone-a pa software 3.1? 

| 
	|||||

NI NOBENE VARIANTE lp SimonL  | 
	|||||

Apple ne dovoli aplikacij, s katerimi bi spreminjal teme... tako da je trenutno mozno zgolj na jailbreakanih iPhone-ih ... Mogoce to pride pri kaksnem naslednjem iPhone-u, ko bodo "zavohali" denar, ki lahko pokasirajo s prodajo tem  | 
	|||||

E pa jst sm to v mojmu odgovoru napisal. Seveda nisem mogel vedeti ali ima user JB-an telefon.   

Aja pa v naslovu piše, da ne preko Cydie.  | 
	|||||

Saj ne rabis Cydie za nalaganje teme... On je napisal, da ima temo v zip formatu... TO pa lahko nalozis tako, kot je opsiano (rocno) in jo aktiviras preko Winterboarda...  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |