2 accounta na macu, ena zbirka muzike? | |||||
V prvotnem userju je pač shranjena pod music..itunes...standard, v drugem userja pa če hočem ustvariti library kopira vso glasbo še v ta account pod music. Kako se lahko izognem podvajanju? Hvala in lp |
|||||
![]() |
|||||
LP |
|||||
![]() |
|||||
Probleme boš imel s pravicami. Tisti uporabnik, ki bo zadnji dostopal bo dobil pravice do mape in je potem ob prehodu v drug account potrebno spremenit pravice na roke. Poleg tega ob hitrem preklapljanju accountov ne deluje, ker je library že v uporabi pri drugem uporabniku. |
|||||
![]() |
|||||
LP |
|||||
![]() |
|||||
Tukaj je postopek v anglescini.
|
|||||
![]() |
|||||
Sicer je zdaj ze kar nekaj casa odkar sem to pocel ampak sem skoraj 100%, da se Library zaklene, ko ga en uporabnik uporablja. Poleg tega je owner lahko samo en in to je ponavadi eden izmed uporabnikov in ce se prav spomnem ima nek cudn security iTunes, da lahko library odpira ali ureja smao owner. Ne me pa drzat za besedo, ker sem to pocel par mesecev nazaj in se ne spomnim vec. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Glede Iphoto pa, ko sem ustvaril 2. account so bile fotke avtomatično v iphoto,vendar ne podvojene, danes sem pa nekaj naredil da so izginile in je cel iphoto prazen! Ali torej isti postopek velja tudi za iphoto? lp in hvala |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |