http://www.apple.com/itunes/overview/
| iTunes 9 | |||||||
|
|||||||
kako se na itunesih 9 naštima virtualen iphone screen za urejevanje aplikacij
|
|||||||
So še komu drugemu navadne playliste spraznile?
Smart playliste mi delujejo kakor prej, navadne (ki sem jih imel za sinhroniziranje iPoda) so pa izginile... bi lahko to kako obnovil s pomočjo Timemachine backupa? Sicer sem vmes nadgradil iTunes na devetko. |
|||||||
Virtualni pogled iPhona se nahaja pod zavihkom Applications, ki je zdej na začetku - prej je biu na koncu! Zeloooo všečno in predvsem pregledno.. Zanima me, kako bo to urejeno s programi iz Cydie?!?! Se bodo vidl .. bomo vidl..
|
|||||||
ampak meni ne prikaže virtualnega iphona |
|||||||
v novih iTunes-ih? Na verziji 3.1?
|
|||||||
mam nove itunse in verzijo 3.0 |
|||||||
bo treba na 3.1 it, ker to dopušča nova verzija - žal
|
|||||||
hvala za odgovor
|
|||||||
Ve kdo, kako zamenjati barvo ozadja v library iz nove bele na staro črno, če se sploh da?
LP -J |
|||||||
Kako to misliš? Imel belo tudi na prejšnji verziji |
|||||||
V Update v oklepajo mi še zmeri piše 3.0. Mam še 2.2.1. Lahk že kdo 3.1 nalož? Mam še taprvega toucha.. Pa se sam men zdi al so znižal ceno? 3.99?
|
|||||||
V Movies al pa TV Shows imam sedaj tudi belo, do sedaj sem imel črno. Bela mi je grda, zato vprašam. LP -J |
|||||||
OMG! Ko sem updateal na iTunes 9, mi je zj*ebal vse filme in tv serije, oziroma je izgubil reference, kje se nahajajo originali! Sedaj moram za VSAKO epizodo (80 sezon različnih serij) pokazati, kje se nahaja original! Mater preklinjam trenutno ta iTunes 9.
LP -J |
|||||||
Glup gradient v toolbaru in QuickTime 7-like previous-play/pause-next gumbi :/
|
|||||||
OK, ugotovil sem, da na sveže inštaliranem Snow Leopardu in iTunes 9 datoteke v iTunes, ki so bile shranjene kot referenčni filmi še v Quicktime 9, NE DELAJO. Se pravi sem si zastonj delal celoten library VSEH TV Showov in filmov. Super, Apple, sedaj vas sovražim!
Ne LP -J |
|||||||
BTW kaj je danes bil Jobs na odru?
|
|||||||
ja |
|||||||
kdaj bo kaj na applu posnetek...
|
|||||||
tuki se zahvaljuje za darovano ledvičko npr.: http://online.wsj.com/video/the-return-of-steve-jobs/537D751E-C729-46D3-8894-05F3A1C5AB6E.html
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |