Jabuk
Neželjeno samodejno razporejanje aplikacij
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.09.2009 11:44:51
Neželjeno samodejno razporejanje aplikacij
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Kadarkoli se baterija mojega iPhone 3G izprazni se aplikacije po "namizju" razporedijo samodejno po abecednem vrstnem redu, kar povzroči precejšnje težave ker imam naloženik kar precejšnje število aplikacij. To se dogaja od kar sem naložil novi operacijski sistem.

Če je že kdo imel takšne probleme oziroma jih zna rešiti se že vnaprej zahvaljujem za pomoč!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 06.09.2009 12:38:24
Spet bom dal standardno vprasanje ... Very Happy

Si ob nadgradnji na 3.0 uporabil Restore ali Upgrade? Ce si uproabil Restore, si po koncu postopka izbral "Set up as a new iPhone" ali si povrnil backup iz prejsnjega?

Ce si naredil "Clean restore" ... se pravi, da je bil po nadgradnji iPhone sveze postavljen, torej ni bilo na njem nobenih starih SMSov, imenika,... Potem je vzrok verjetno nekje drugje (kaksna aplikacija, ki je namescena)... Ce pa si po nadgradnji obdrzal vse stare programe (torej si izbral Upgrade ali pa si na koncu izbral, da ti povrne vse iz backupa), pa je verjetno to razlog za probleme... Sploh ce si imel prej veliko programov namescenih preko Cydie (recimo kaksen Categories,...)

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 07.09.2009 16:20:22
pri instalaciji novega operacijskega nisem restoral nicesar iz prejsnje verzije, torej popolnoma na novo sem začel nalagati vse zadeve, lahko bi blo kaj narobe s katerim od teh programov ki so sedaj nalozeni samo to po mojem ni mogoce ugotovit kteri in kaj je narobe
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 07.09.2009 16:26:30
Re: Neželjeno samodejno razporejanje aplikacij
uros_sraj je napisal/a:
Pozdravljeni!

Kadarkoli se baterija mojega iPhone 3G izprazni se aplikacije po "namizju" razporedijo samodejno po abecednem vrstnem redu, kar povzroči precejšnje težave ker imam naloženik kar precejšnje število aplikacij. To se dogaja od kar sem naložil novi operacijski sistem.

Če je že kdo imel takšne probleme oziroma jih zna rešiti se že vnaprej zahvaljujem za pomoč!

Prvič slišim za kaj takega... Kak to sprazniš baterijo? Čisto do konca, da se že pojavi znak za polnjenje? Jaz sem jo tudi že večkrat do konca spraznil oz. da je bil še 1% baterije pa se mi ni to še nikoli zgodilo. Ne na 2.X softveru pa tudi zaj na 3.0 ne...

Če se še bo dogajalo, pa pač ko bo baterija pod 5% izklopi telefon pa ga daj pol filat.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani