Jabuk
V iPhonu mi ne deluje dobro vtikač za slušalke
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.09.2009 22:06:24
V iPhonu mi ne deluje dobro vtikač za slušalke
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

naletel sem na čuden problem in sicer, ko vtaknem preverjeno delujoče slušalke od iPoda mi spusti zvok le po desni strani slušalk, vendar, ko jih iztaknem, včasih za kratek čas slišim nekaj malega tudi na levi slušalki.

Bi se lahko na koga obril, da bi pogledal kaj je narobe? Kakšen serviser za iPode ali kaj podobnega? Ali naj kar pozabim na vse skupaj in poskusim ne uporabljati slušalk??

Prosim, za kakršnokoli pomoč.

Lp
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 07.09.2009 05:41:56
Meni se je stalno dogajalo, da se je v tisti luknji za slusalke nabiral prah in mucke (iphone imam brez etuija v zepu), tako da mi mikrofon ni delal na slusalkah, ker banace tudi nisem mogel do konca vtaknit. Najbolje bo ce za zacetek poskusis malo posesat luknjo ali pa s kako pinceto ven pobrat mucke.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 07.09.2009 07:15:27
ok ena stvarr glede teh slušalk. ČE maš original slušalke je to malo čudno, ker bi moralo delovat. Če maš pa kakšne druge potem pa je lahko problem v tem, da je mali jack konektor malenkost prekratek. Sam sem nekaj časa nazaj šel iz firbca gledat če je res razlika v konektorju kompatibilnem z ipodi in navadnim mali jackom in je res ta za ipod-e za morda 1 mm ali manj daljši in morda je ravno to krivo za slab kontakt. Nevem, vsej taka je moja izkušnja.

lp
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 07.09.2009 22:23:40
Hm, sedaj sem pa poskusil še AUX kabel v avtu in mi lepo predvaja na oba zvočnika (levi in desni), verjetno je res stvar v velikosti konektorjev. Kmalu dobim še iPhone slušalke in bom testiral še tiste. Upam da bo vse v redu! Hvala, za odgovore!
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 08.10.2009 13:17:55
Odkril sem problem!

Če ima še kdo podobne težave sem se na internetu pozanimal da ima APPLE zelo globoke kontakte v nekaterih iPhonih in iPodih ...

Nekateri smo potem ta problem rešili na čuden a delujoč način in sicer z tankimi kvadratki ALUFOLIJE, ki jih potisnemo čisto na dno v luknjo z vtikačem od slušalk, postopek ponavljajte toliko časa, dokler ne slišite zvoka v obeh slušalkah.

Ponavadi je to problem samo kadar ga ne slišite v levi slušalki, če je problem v desni slušalki, tega nikar ne poskušajte. Za to je neka druga finta samo nisem prepričan katera je.

Seveda čez kakšen čas ta alufolija popada ven, tako da jo je treba kdaj na čase tudi nanovo notri porinit.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani