Jabuk
parralels
Jabi

Jabi

Kraj: mb
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.09.2009 22:18:18
parralels
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
kako odpraviti težave z paraellsi

2 krat sem moral zardi tezav resetirati maca

katera različica dela najbolše
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 06.09.2009 07:54:36
Sam imam verzijo 4.0 build 4.0.3846 (ki podpira tudi Snow Leopard). Uporabljam pa windows xp pro sp3 in deluje stabilno. Jaz bi na tvojem mestu se sprobal vmware fusion 2 pa bos videl, ce se bo isto dogajalo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Nova Gorica
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 06.09.2009 09:04:04
Jaz sem imel bistveno več težav s parallelsi kot z fusionom (tudi popolne blokade sistema). Tako, da osebno kar priporočam fusion.
LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 06.09.2009 10:21:20
Coherance/Unity je meni osebno bolje izveden v Parallelsih. Vse ostalo pa mi bolje odgovarja v VMWare. Tudi bolj odziven se mi zdi sistem. Manj težav imam z njim.

Tako da osebno priporočam VMWare (govorim o aktualnih verzijah za oba orograma).

Sicer, če uporabljaš sistem z več kot dvemi jedri, je tvoja izbira Parallels, kar se hitrosti tiče. Ker VMWare zna virtualizirat samo procesorje (in ne jeder) - tako da lahko na NE Server Windowsih (Win XP, Vista, 7) uporabljaš največ 2 jedri (dva navidezna procesorja). Parallales pa te omejtive nima.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 06.09.2009 12:31:49
meni so se pa bolj dopadli Parallels kot VMvare fusion. Sm imel na začetku nekaj težav, sedaj jih pa ni več. Moteče je ker mi sam ne "odstani" (eject) bootcamp particije in jo moram vedno sam.

Mu pa včasih zadogaja in levi klik opravlja funkcijo desnega. Takrat je treba resetirati Windowse. Ali pa če ga zaženeš večkrat (enkrat sem se zezal z nastavitvami, ker nisem vedel da moraš odstraniti bootcamp particijo, ker mi jo ni sam) in je čist zablokiral.

Ker je Visual Studio kar zahteven in sploh, če dela preko public omrežja v službi (wireless) raje prej povečam hitrost vrtenja ventilatorjev na ene 4000 rpm in zaženem Windowse kar preko bootcampa. S 4 jedrnimi procom in 8 GB rama bi verjetno laufal samo preko Parallels Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani