Ali mi prosim lahko nekdo napiše cel potek kako lahko začnem uporabljati iPod nano 8GB (sem uporabnica Windows Viste)?
Ali moram najprej naložiti iTunes in šele potem prvič polnim iPod-a?
H_V_A_L_A
| prva uporaba iPod nano | |||

Prvič se srečujem z apple produktom  
			Ali mi prosim lahko nekdo napiše cel potek kako lahko začnem uporabljati iPod nano 8GB (sem uporabnica Windows Viste)? Ali moram najprej naložiti iTunes in šele potem prvič polnim iPod-a? H_V_A_L_A _________________ carpe diem  | 
	|||

Tako je. Potrebno je naložit iTunes oz. kakšen drug (alternativni) program, ki bo videl pomnilniški del iPoda.

Malo preveri ta seznam: 10 Alternatives to iTunes for managing your iPod  | 
	|||

men je daleč najboljši iTunes - se ga pa moraš navadit in si vzet nekaj časa za pravilen uvoz mp3-jev. 

http://www.apple.com/itunes/tutorials/  | 
	|||

Hvala!    

| 
	|||

itunes se ti mogoče tapru ne zdi tak fajni, pol pa ga spoznaš in ugotoviš, da je bolš ko karkoli druga. 

| 
	|||

Itunes in nic drugega. Potem pa priklopi ipod in ga bos videla v itunes.  Verjetno bo kak novi popravek za tvoj ipod. Pa morda se bo potreben restore zaradi windows formata. Potem pa se se samo navadi na itunes in je. Priporocam tudi, da si nastavis, da naj itunes organizira datoteke in da si naj nove pesmi skopira v svojo mapo 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |