F. Security
|
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 04.09.2009 13:41:04 F. Security |
|
na iPhone sem naložil free aplikacijo f. security. ko aplikacijo zalaufam položim prst na polje za scaning, potem pa javi, da se prstni odtis n ujema. ne ujema se s čim? ne razumem fore te aplikacije ali sem samo jaz kaj narobe naredil oz kaj narobe delam? a mogoče kdo ve?
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Nova Gorica |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 04.09.2009 13:55:10 Re: F. Security |
|
sussi je napisal/a: | na iPhone sem naložil free aplikacijo f. security. ko aplikacijo zalaufam položim prst na polje za scaning, potem pa javi, da se prstni odtis n ujema. ne ujema se s čim? ne razumem fore te aplikacije ali sem samo jaz kaj narobe naredil oz kaj narobe delam? a mogoče kdo ve? |
Pomoje je to bolj kaka fake aplikacija...ker ne vem kje bi lahko iPhone imel skener na zaslonu
Lp
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 04.09.2009 14:05:10 |
|
Iphone sploh ne more brati prstnih odtisov. Upam, da si aplikacijo dobil zastonj 
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Ruše |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 04.09.2009 14:08:29 Re: F. Security |
|
sussi je napisal/a: | na iPhone sem naložil free aplikacijo f. security. ko aplikacijo zalaufam položim prst na polje za scaning, potem pa javi, da se prstni odtis n ujema. ne ujema se s čim? ne razumem fore te aplikacije ali sem samo jaz kaj narobe naredil oz kaj narobe delam? a mogoče kdo ve? |
ROFL
Kaj, če bi si prebral v itunes store točen opis fake skenerja, kak moraš položit prst, da ti bo javil OK oz. Granted...
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 04.09.2009 14:17:41 Re: F. Security |
|
badguy999 je napisal/a: | sussi je napisal/a: | na iPhone sem naložil free aplikacijo f. security. ko aplikacijo zalaufam položim prst na polje za scaning, potem pa javi, da se prstni odtis n ujema. ne ujema se s čim? ne razumem fore te aplikacije ali sem samo jaz kaj narobe naredil oz kaj narobe delam? a mogoče kdo ve? |
ROFL
Kaj, če bi si prebral v itunes store točen opis fake skenerja, kak moraš položit prst, da ti bo javil OK oz. Granted... |
Morem priznat, da nisem nicesar prebral  Mislil se da je kaka aplikacija s katero lahko zaklenes iphone in ga pol odklene sam tvoj finherprint 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 04.09.2009 15:01:36 Re: F. Security |
|
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 04.09.2009 15:49:49 |
|
ma jebat ga. sem se vložil zgleda 
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 04.09.2009 17:29:48 Re: F. Security |
|
sussi je napisal/a: | badguy999 je napisal/a: | sussi je napisal/a: | na iPhone sem naložil free aplikacijo f. security. ko aplikacijo zalaufam položim prst na polje za scaning, potem pa javi, da se prstni odtis n ujema. ne ujema se s čim? ne razumem fore te aplikacije ali sem samo jaz kaj narobe naredil oz kaj narobe delam? a mogoče kdo ve? |
ROFL
Kaj, če bi si prebral v itunes store točen opis fake skenerja, kak moraš položit prst, da ti bo javil OK oz. Granted... | Morem priznat, da nisem nicesar prebral Mislil se da je kaka aplikacija s katero lahko zaklenes iphone in ga pol odklene sam tvoj finherprint  |
Jest sem di tut downloadu F.security free in sem pošteku foro ki pa ne deluje zmeraj.
Ko držiš prst da ti ga skenira pritisneš nekam pri desnem kotu in ti prepozna prstni odtis.
če pa pritisneš nekje pri zgornjem levem kotu ti pa ne prepozna prstnega odtisa.
|
 |