zanima me kako povežem Macbooka z zvočniki Logitech 5500. rad bi imel digitalno povezavo, torej spdif ali optično. Z navadnim 3.5jack-chinch ne deluje...
na enis strani mora bit navaden optićni na drugi pa 3.5 mini optični konektor. Torej macbook alahko optično povežem na z5500. Vprašanje je samo ali se da to zadevo dobit v SLO ali bo potrebno iz nemčije naročit????
Ne bom trdil 100%, ampak meni se zdi da je taka povezava dokaj pogosta (jaz sem to dobil pri minidisku), tako da bi najprej šel do kakega bigbanga pogledat.
lp
Takšen kabel dobiš v Bigbangu oz. bivšemu BOF-u v BTC. Jaz sem poizkusil povezati macbooka na receiver preko optike in dela super, brez problemov, edino glasnosti ne moreš uravnavati na macbooku, kar je logično, saj pošilja ven samo digitalen signal.
Tudi sam imam podoben problem, le, da na MB Airu. Torej, mislil sem, da bo tudi meni laufalo na podoben nacin - preko SPDIF konektorja, ki ga imam doma od prejsnjega prenosnika ampak negre.
Torej .... obstaja kakrsnakoli varianta, da bi zvok nekako iz Aira spravil na zvocnike ?
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.