Prikaže mi naslednje:
ogoče mi kaj manjka, pa me zanima če kdo ve kaj naj potegnem s Cydije, da bo potem vse OK.
Hvala in v kolikor sem odpiral nit, ki že obstaja, se že v naprej opravičujem, ampak je sam nisem zasledil.
Hvala še 1x
| Težave z youtube | |||||
Zanima me, ali ima še kdo težave s prikazom na strani youtube? Imam pa iPhone 3GS 16GB
Prikaže mi naslednje:
ogoče mi kaj manjka, pa me zanima če kdo ve kaj naj potegnem s Cydije, da bo potem vse OK. Hvala in v kolikor sem odpiral nit, ki že obstaja, se že v naprej opravičujem, ampak je sam nisem zasledil. Hvala še 1x |
|||||
Zakaj bi se matral z youtube stranjo, če imaš pa v ta namen Youtube aplikacijo?
|
|||||
Zato, ker se mi isto dogaja na drugih straneh, kjer je kak movie. Npr., siol, 24ur,...
|
|||||
Men dela normalno...isto 3GS 16GB
Probaj še "new site for touchscreen phones" zgoraj...
Mogoče bi "force quit" Safarija ali restart aparata pomagal (če pač še nisi probal). |
|||||
Meni stran m.youtube.com tudi dela OK... "4ur.com pa tako ne mores gledat,ker so videi v flashu, ki ga iPhone ne zna predvajat... |
|||||
potem se mi je nekaj izbrisalo za prikaz youtube posnetkov v safari-ju, ampak nimam ideje kaj. Menite da mi lahko pomaga le restore?
|
|||||
Da si nisi preko Cydie poteegnu tistega "flash playerja", tist zna včasih zafrkavat.
|
|||||
ugotovil napako! Za vse, ki boste iskali odgovor na to tezavo sem skopiral link: http://www.iphone-hacks.com/forums/post-16291.html
|
|||||
zakaj meni ne dela youtub na iphonu,mi napise da se ne more povezat :S
hvala |
|||||
Logično, ker ni povezave. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |