problem z nastavljanjem osvetlitve tipkovnice | |||||
pojavil se je problem z nastavljanjem osvetlitve tipkovncie in sicer preko tipkovnice ne dela sploh. k sreči sem na netu našel program Lab Tick s katerim je mogoče nastavljati osvetlitev. Sicer osvetlitev (backlight) zelo redko uporabljam in včeraj je po restartu delala danes pa ne. Vseeno najeda, ker imam dosedaj dobre izkušnje z Macom in v dobrih 4 mesecih nisem mel nobenih drugih problemov. Pokaže se sicer tisti okvirček vendar se pojavi prečrtan krogec, kot,d a bi bila zadeva zaklenjena, samo sam je nisem 100%. |
|||||
![]() |
|||||
če se tisti krogec pojavi to pomeni da ne rabiš osvetljeno ker je dosti svetlo. senzor za svetlobo pa bi se moral skrivati nekje v tistih režah ob tipkovnici (tam ko so zvočniki) |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() torej je "Hal" pametnejši od mene. ![]() zdej samo še pogruntat, zakaj se v winsih kr naenkrat prižge in zakaj se ne, da popolnoma izklopit, samo mislim, da se to ne da zrihtat. hvala! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Tudi jaz imam podoben problem, da na tipkovnici s tipkama F5 in F6 ne morem nastavljati osvetljenosti tipkovnice. Prav tako se mi je pojavil tisti prečrtan krogec in omenjeni tipki ne delujeta. Sem vse preveril, če sem slučajno dal kje osvetlitev na off, pa je vse nastavljeno kot je treba. Ravno tako ne deluje tudi avtomatsko izklaplajanje tipkovnice, če jo npr. 5 min ne uporablajaš. Sem vse preveril v temi in nič ne deluje, čeprav je vse nastavljeno. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |