Jabuk
problem z nastavljanjem osvetlitve tipkovnice
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.08.2009 20:01:16
problem z nastavljanjem osvetlitve tipkovnice
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
aloha!

pojavil se je problem z nastavljanjem osvetlitve tipkovncie in sicer preko tipkovnice ne dela sploh.

k sreči sem na netu našel program Lab Tick s katerim je mogoče nastavljati osvetlitev. Sicer osvetlitev (backlight) zelo redko uporabljam in včeraj je po restartu delala danes pa ne.

Vseeno najeda, ker imam dosedaj dobre izkušnje z Macom in v dobrih 4 mesecih nisem mel nobenih drugih problemov. Pokaže se sicer tisti okvirček vendar se pojavi prečrtan krogec, kot,d a bi bila zadeva zaklenjena, samo sam je nisem 100%.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ruše
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 25.08.2009 20:09:22
Re: problem z nastavljanjem osvetlitve tipkovnice
Stark je napisal/a:
aloha!

pojavil se je problem z nastavljanjem osvetlitve tipkovncie in sicer preko tipkovnice ne dela sploh.

k sreči sem na netu našel program Lab Tick s katerim je mogoče nastavljati osvetlitev. Sicer osvetlitev (backlight) zelo redko uporabljam in včeraj je po restartu delala danes pa ne.

Vseeno najeda, ker imam dosedaj dobre izkušnje z Macom in v dobrih 4 mesecih nisem mel nobenih drugih problemov. Pokaže se sicer tisti okvirček vendar se pojavi prečrtan krogec, kot,d a bi bila zadeva zaklenjena, samo sam je nisem 100%.

če se tisti krogec pojavi to pomeni da ne rabiš osvetljeno ker je dosti svetlo.
senzor za svetlobo pa bi se moral skrivati nekje v tistih režah ob tipkovnici (tam ko so zvočniki)
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 25.08.2009 20:09:40
Re: problem z nastavljanjem osvetlitve tipkovnice
Včasih noče prižgat, ker senzor misli, da je dovolj svetlo. Takrat lahko z roko poskusiš pokrit oba zvočnika in zadeva se premakne, pa jo lahko štelaš. Vsaj pri mojem MBP je tako.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 25.08.2009 20:53:05
ajaaaaaaaaa Embarassed

torej je "Hal" pametnejši od mene. Smile

zdej samo še pogruntat, zakaj se v winsih kr naenkrat prižge in zakaj se ne, da popolnoma izklopit, samo mislim, da se to ne da zrihtat.

hvala! Smile
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 30.08.2009 17:41:24
Ojla,

Tudi jaz imam podoben problem, da na tipkovnici s tipkama F5 in F6 ne morem nastavljati osvetljenosti tipkovnice. Prav tako se mi je pojavil tisti prečrtan krogec in omenjeni tipki ne delujeta. Sem vse preveril, če sem slučajno dal kje osvetlitev na off, pa je vse nastavljeno kot je treba. Ravno tako ne deluje tudi avtomatsko izklaplajanje tipkovnice, če jo npr. 5 min ne uporablajaš. Sem vse preveril v temi in nič ne deluje, čeprav je vse nastavljeno.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 31.08.2009 08:51:24
naloži si program Lab Tick. Je tudi med app-i na Applovi uradni strani.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani