Jabuk
Pidgin chat program
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.08.2009 14:03:57
Pidgin chat program
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Izdana je bila verzija 2.6.1 priljubljenega chat programa Pidgin. Naj bi bila tudi za Mace, sem že vse prebrskal in pregooglal, pa dalje kot do prejšnje verzije nisem prišel. Zanimiva se mi zdi zato, ker je menda prvič možno uporabljati kamero in mikrofon.
Torej, če je komu uspelo najti Pidgin 2.6.1 dmg za mac, bi bil zelo hvaležen, če mi posreduje link do tja... Rolling Eyes
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 26.08.2009 18:05:44
http://tinyurl.com/bdpb5b ... In če boš prebral boš ugotoil da moreš zadevo namestit preko FiNK-a... Drugač pa počak na Adium, ki je port Pidgin-a...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 26.08.2009 23:13:12
Blackrider, lepo si se potrudu in celo spedenau google, na žalost, sem to že sam ugotovil...stvar pa še vseeno ne deluje, kajti ko klikneš na Pidgin strani za download Pidgin 2.6.1 se odpre okno, najdi Pidgin preko Finka, ko pa se odpre naslednja stran pa ni nikjer kakšnega download linka. Našel sem prejšnjo verzijo 2.5.8, namestil bi pa rad sedaj to novejšo. Marsikje se lahko zasledi, da je že zuni za maca, nikjer pa je ni mogoče najti...

Sem pa že dva večera veselo googlal da veš...
Pidgin mi je bolj všeč kot audium...

Vseeno hvala... Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani