Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
iPhone 3GS - carrier offers AUTHORIZED unlocking
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 23.08.2009 00:16:21
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
sussi je napisal/a:
i.child je napisal/a:
sussi je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:
iPlo ne veš ve čem je problem,... drugače si ga pa vsi 3je operaterji v SLO želijo,...

želja je zgleda premalo, če nič ne nardijo. Confused

Mogoče pa ni vse samo na operaterjih, ne ?

definitivno, da ni vse na njih, je pa kar veliko.

Močno se motiš,... želja operaterjev je velika,... zahteve Apple-a pa mnogo previsoke.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 23.08.2009 00:18:52
ArmanI je napisal/a:
Močno se motiš,... želja operaterjev je velika,... zahteve Apple-a pa mnogo previsoke.

ampak dvomim, da so previsoke Confused
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 23.08.2009 00:20:45
steve jobs si misli , what the fuck is slovenia ?? FUCK SLOVENIA Very Happy Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 23.08.2009 00:21:55
sussi je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:

Ti govoriš na pamet,... jst jih poznam,...
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 23.08.2009 00:22:02
iProdusa2G je napisal/a:
steve jobs si misli , what the fuck is slovenia ?? FUCK SLOVENIA Very Happy Very Happy

naj si on misli kaj hoče, sam da mi dobimo nekega lepega dne tut v slovenijo tega ajtelefona Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 23.08.2009 10:35:36
ArmanI je napisal/a:
sussi je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:

Mene pa zanima, kaj so te zahteve, in zakaj so previsoke? Kaj gre za število telefonov, ali kaj? Pa saj glede na to, koliko so naši mahnjeni na telefone, bi bile vrste pred vrati operaterjev ogromne. Čeprav bi pa sigurno bile cene astronomske. Edino Tušmobil ima za ta drage telefone ob ta dragih paketih cene, ki so primerljive z EU. Mislim, a jaz naj se vežem na ta rdeče al pa ta zelene za 24 mesecev, zato da bom dobil telefon, ki je vreden 700 EUR, za 400, pri čemer se na Bolhi prodaja za 500? Hvala lepa...

Evo deal za iPhone 3GS 32 GB v Franciji - Orange:

229 EUR telefon. Vezava 24 mesecev (ali pa 12): osnovni paket 39 EUR (45 ob vezavi za 12 mesecev). Vključuje: 1h klicev kamorkoli. 3 neomejene številke na telefone Orange. Neomejen uporaba posebnega web portala za Orange iPhone. NEOMEJEN WI-FI (ta je po mestih POVSOD). Za 5 EUR doplačila pa še neomejeni SMS.

Hm?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 23.08.2009 11:41:42
Axis69 je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:
sussi je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:

Mene pa zanima, kaj so te zahteve, in zakaj so previsoke? Kaj gre za število telefonov, ali kaj? Pa saj glede na to, koliko so naši mahnjeni na telefone, bi bile vrste pred vrati operaterjev ogromne. Čeprav bi pa sigurno bile cene astronomske. Edino Tušmobil ima za ta drage telefone ob ta dragih paketih cene, ki so primerljive z EU. Mislim, a jaz naj se vežem na ta rdeče al pa ta zelene za 24 mesecev, zato da bom dobil telefon, ki je vreden 700 EUR, za 400, pri čemer se na Bolhi prodaja za 500? Hvala lepa...

229 EUR telefon. Vezava 24 mesecev (ali pa 12): osnovni paket 39 EUR (45 ob vezavi za 12 mesecev). Vključuje: 1h klicev kamorkoli. 3 neomejene številke na telefone Orange. Neomejen uporaba posebnega web portala za Orange iPhone. NEOMEJEN WI-FI (ta je po mestih POVSOD). Za 5 EUR doplačila pa še neomejeni SMS.

Hm?

Potem se ne veži,... nihče te ne sil. So mobilni operaterji dobrodelne ustanove, da bodo šenkovali najboljše telefone za 1€. Večina jih sploh ne potrebuje take telefone ampak jih imajo za šminkirat okol.

Na forumu ti nav nihče povedov zahtev Apple-a
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 23.08.2009 12:34:32
ArmanI je napisal/a:
Axis69 je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:
sussi je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:

Hm?

Potem se ne veži,... nihče te ne sil. So mobilni operaterji dobrodelne ustanove, da bodo šenkovali najboljše telefone za 1€. Večina jih sploh ne potrebuje take telefone ampak jih imajo za šminkirat okol.

Na forumu ti nav nihče povedov zahtev Apple-a

a kje drugje bi jih ? mene res zanima, kakšne so, da se že tako dolgo to vleče...
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 23.08.2009 13:02:15
Zahteve gor ali dol.. Valda da nam ga ne bojo dal zastonj... treba se bo kej potrudit za to..
Dejstvo je da z našo državo oz operaterji nekaj ne štima. Dokaz je enostaven.. smo daleč naokoli brez...pa ne mi spet o številu prebivalcev govort.
Naši grabežljivi operaterji bi pač imeli radi svojo računico... Roko na srce, kaj pa sploh ponujajo, govorim tudi o drugih telefonih... Enga pametnega ne morš kupit. In čist vseeno bi mi bilo koliko bi bilo treba odšteti za iTelefon, noben ne pričakuje da bi bil 1€.. če bi bil legalen pri nas, bi jaz operaterju z veseljem dal tud 200, 300 ali 400€ z vezavo vred... še vedno bolje kot pa 600 in več Italijanom itd...
Ampak ne, pri nas je za to kriv Apple.. bučke!!!
Hvala vam operaterji za vse Nokie, Samsunge, Motorole itd... in to že 10 ali več let! Kr mejte jih... tud za 1€
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #30   Objavljeno 23.08.2009 13:07:05
iPlo je napisal/a:
Zahteve gor ali dol.. Valda da nam ga ne bojo dal zastonj... treba se bo kej potrudit za to..
Dejstvo je da z našo državo oz operaterji nekaj ne štima. Dokaz je enostaven.. smo daleč naokoli brez...pa ne mi spet o številu prebivalcev govort.
Naši grabežljivi operaterji bi pač imeli radi svojo računico... Roko na srce, kaj pa sploh ponujajo, govorim tudi o drugih telefonih... Enga pametnega ne morš kupit. In čist vseeno bi mi bilo koliko bi bilo treba odšteti za iTelefon, noben ne pričakuje da bi bil 1€.. če bi bil legalen pri nas, bi jaz operaterju z veseljem dal tud 200, 300 ali 400€ z vezavo vred... še vedno bolje kot pa 600 in več Italijanom itd...
Ampak ne, pri nas je za to kriv Apple.. bučke!!!
Hvala vam operaterji za vse Nokie, Samsunge, Motorole itd... in to že 10 ali več let!

jaz se popolnoma strinjam s tabo!
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #31   Objavljeno 23.08.2009 13:47:15
Armani a ima s tem, da ni iPhonov pri nas morda to, da bi jih operaterji morali prodajati zaklenjene za 150 in 200 evrov z najmanj 40 evrov na mesec pogodbo?

Predvidevam, da bi taksna pogodba bila tudi veliko trenutnim iPhone lastnikom predraga. In vem, da obstajajo ljudje, ki bi placali, ampak najbrz jih ne bi bilo dovolj.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #32   Objavljeno 23.08.2009 14:47:02
sm enkrat že onemu v čem je fora,... tistga k zanima bo najdu Smile
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #33   Objavljeno 23.08.2009 14:48:46
Ja in samo v naši državi ne moremo sprejet zahtev Apple-a... to naj mi prvega aprila prodajajo.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #34   Objavljeno 23.08.2009 16:01:04
ArmanI je napisal/a:
sm enkrat že onemu v čem je fora,... tistga k zanima bo najdu Smile

Kako pa potem kakšne slonokoščene obale in podobne države lahko kupijo toliko kosov ? A njim pa kao se splača ?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #35   Objavljeno 23.08.2009 16:01:10
[/quote]

Na forumu ti nav nihče povedov zahtev Apple-a[/quote]

Ja saj se ne bom vezal, prav to je moja poanta. Če človek pretehta prišparat 100 EUR, pa tudi 240 v dveh letih (vsaj pri Mobitelu je - se mi zdi - "subvencioniran" telefon cenejši za 20 evrov na mesec vezave) in zato biti zvezan (kolega je kupil ta prvega iPhona za 100 EUR pri saj veste kom in se stalno pritožuje nad tehničnimi vidiki, ki so za telefonijo osnovnega pomena), nekako ne zdrži primerjave.

Ne, operaterji niso dobrodelne ustanove, ampak saj vemo, da telefone ponujajo po smešnih cenah zato, da pritegnejo stranke. Pri nas pa narod pošizi že za zelo nekonkurenčnimi subvencijami in operaterji nudijo le toliko, kot si lahko privoščijo (oz. zaračunajo kolikor le morejo, da narod še kupi telefone - nekje jih pa moraš - bolje išta nego ništa). AMPAK: če bi na naš trg prišel T-Mobile ali pa Orange in bi ponudil telefone z naročnino po cenah, kot jih nudi drugje v EU, bi gotovo tudi obstoječa dva giganta morala kaj storiti v tej smeri.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #36   Objavljeno 23.08.2009 16:05:50
iPlo je napisal/a:
Ja in samo v naši državi ne moremo sprejet zahtev Apple-a... to naj mi prvega aprila prodajajo.

To pa itak. Ej, v Luksemburgu živi več kot 4x manj ljudi kot pri nas, in guess what...

Pa kdo to koga folira?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #37   Objavljeno 23.08.2009 22:04:09
Axis69 je napisal/a:
iPlo je napisal/a:

To pa itak. Ej, v Luksemburgu živi več kot 4x manj ljudi kot pri nas, in guess what...

Pa kdo to koga folira?

to so bučke!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Granger
Moški

Prispevek: #38   Objavljeno 24.08.2009 06:49:18
Axis69 je napisal/a:
iPlo je napisal/a:

Pa kdo to koga folira?

BDP v luksemburgu je pa najvišji na svetu, to računi polek

Ni navedeno

Prispevek: #39   Objavljeno 24.08.2009 07:07:37
Odgovori s citatom
[DELETED]

Nazadnje urejal/a Gost Sre 18. Avg 2010 21:41; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #40   Objavljeno 24.08.2009 07:53:39
Boris42 je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:
sussi je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:

Si lahko bolj natančen prosim? Koga osebno poznaš v Applu konkretno? Ali govoriš pač tako na splošno?

pomoje ne govori o applu ampak na splosno o zahtevah!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani