| jailbreak 3G na 3.0 | |||||

Haha usaj kiss si dobu  

| 
	|||||

Ja mislim da mu je moski kiss dosti pomenil  

| 
	|||||

žalostno, da komaj zdaj  | 
	|||||

jaz sploh nikoli nisem podvomil da je punca. enga kolega kličemo suzi, mogoče to igra vlogo  

| 
	|||||

dj mi neki povejte, a ce jailbreakam, potem backup ni mozen nazaj nastaviti?? je bolse da v itunsu das kot new phone pa je? 

| 
	|||||

To je priporočeno, če jailbreakaš, ali pa samo nadgrajuješ na nov software.  | 
	|||||

Nekako sem se uspel dokopati do iPhone 3G.. Čisto malo rabljenega sem dobil.

Seveda je bil zaklenjen in potrebno je bilo JailBreak... Kot novinec na Jabolčni sceni, sem seveda prebral navodila, pregledal en kup YouTube filmov in potem v akcijo. Restore iz iTunes je šel dokaj dobro skozi, vendar potem redsn0w crkne nekje na 1/3 dela. Iphone ostane samo z unim "LOGOTOM". Valjda sem že mislil da sem opet naredil en obtežilnik papirja. Pa vse sem delal po navodilih. Probam še enkrat - isto. Reštartam računalnik (PC - Windows 7 RC build 7100), reštartam iPhone, isto. HM... Windowsi 7 imajo možnost zagona programa v Administrativnem načinu - probam tole.... JailBreak pride do 1/2 pa spet crkne. HM... imam tudi "Compatibility Mode" - vklopimo še to - na Windows XP SP2. Gremo znova.. DELA in deluje. V vednost vsem, ki bodo JailBreakali svoje iPhone in imajo Visto ali Win7. lp  | 
	|||||

u hwala lepa:D mogoce je v winsih problem tako da bolse da se jailbreaka na xp ali pa visti? 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |