Jabuk
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
iTunes accounti
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.06.2009 16:30:53
iTunes accounti
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo,

ali lahko nekdo prosim objavi navodila kako se ustvari račun na US in na SLO iTunes storu?
Na forumu sem sicer našel nekaj načinov, vendar so objave relativno stare in postopek ne deluje, tako da bi bilo super če bi lahko kdo dal sveže informacije...
Če se da vsaj za slovenskega, da si lahko vsaj sync naredim da si kontakte prenesem iz adress booka...

A mogoče kdo ve kje dobiti iphone number, ki jo moraš vpisati za odprtje slo accounta? Oz. katera številka je to...

Hvala!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 29.06.2009 16:35:38
Klikni na free aplikacijo in potem klikni download. Potem te bo vprašalo za account in klikni Create New Account. Sledi postopku in pri kreditni kartici klikni None.

LpM
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 29.06.2009 16:41:38
Za sync sem že našel... zbegalo me je ker mi je ene reklame tam kazalo kej bi moral biti meni za sync in podobno...
Se opravičujem.

Za account bom poskusil to kar si mi svetoval, samo mislim da tam sploh ni gumba none...

Javim...

Hvala!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 29.06.2009 17:14:18
vvega je napisal/a:
Za sync sem že našel... zbegalo me je ker mi je ene reklame tam kazalo kej bi moral biti meni za sync in podobno...
Se opravičujem.

Za account bom poskusil to kar si mi svetoval, samo mislim da tam sploh ni gumba none...

Javim...

Hvala!

Je je... verjemi... ampak samo ce sledis navodilom... ni vedno ta tisti "none" Smile ...

http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=35471#Post35471
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Skyfall
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 29.06.2009 18:20:04
dela dela sm morš nujno it pod eno free igrco preverjeno 29.6. 2009 - 19:16
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 29.06.2009 21:39:49
Dela:)

Hvala:)
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 30.06.2009 06:24:43
Za slovenski account na itunes je najbrž isti postopek, samo državo izbereš slovenijo?
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 02.07.2009 11:20:11
Meni zadeva ne uspe. Pridem do točke kjer moram počakati avtorizacijski email - no tega emaila ne dobim (čakam 3ure). A je sploh še mogoče odpreti US račun za iTunes? Kakršna koli pomoč bo zelo dobrodošla. lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Skyfall
Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 02.07.2009 11:29:36
zigahudolin je napisal/a:
Meni zadeva ne uspe. Pridem do točke kjer moram počakati avtorizacijski email - no tega emaila ne dobim (čakam 3ure). A je sploh še mogoče odpreti US račun za iTunes? Kakršna koli pomoč bo zelo dobrodošla. lp

ker mail uporabljaš?
Poglej pod junk.
Ja se da odpret US account jaz mam oba sam ne oba na isti mail.

Jaz mam gmail in mi je prispelo pod junk.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 02.07.2009 11:38:00
Men je dalal za USA account... na gmail sm si dal da mi pošljejo in je prišlo normalno...
Za SLO pa še nisem poskusil... bom danes...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 02.07.2009 11:38:32
zigahudolin je napisal/a:

Probaj se enkrat si poslati mail... Mislim, da je tako, da se kar probas prijavit in ce se ni avtoriziran, ti ponudi, da se enkrat psoljes...

Vcasih kar nekaj casa traja, da pride mail... Se mi je zgodilo tudi, da je mail prisel sele naslednji dan... Smile ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Velika Nedelja
Moški

Prispevek: #12   Objavljeno 20.08.2009 18:43:34
Slovenski iTunes
Zdravo!

Moj primer je bil enak: za svoj nov telefon sem potreboval brezplačne aplikacije. Z opisanim postopkom mi je uspelo vstopiti v ameriški iTunes.

Citiram:
Vcasih kar nekaj casa traja, da pride mail... Se mi je zgodilo tudi, da je mail prisel sele naslednji dan...

Takoj ni bilo pošte, prišla je po polovici ure (zamudno tudi, ker je GMail odjemal iz drugega naslova/domene). Med svojo paniko sem šel gledat tudi dodatne možnosti: če se prijavite v neaktiviran račun iTunes ponudi možnost ponovnega pošiljanja aktivacijskega sporočila ali spremembo e-naslova.

Opažam, da se ponudba aplikacij med slovensko in ameriško trgovine ne razlikujeta (npr. SloRadio je v obeh), ali pač? Obstaja tudi način kreacije brezplačnega računa za slovenski iTunes Store?

Hvala.

LP,
BIG_Yack
Citiram:

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 20.08.2009 20:06:05
Re: Slovenski iTunes
BIG_Yack je napisal/a:
Zdravo!

Moj primer je bil enak: za svoj nov telefon sem potreboval brezplačne aplikacije. Z opisanim postopkom mi je uspelo vstopiti v ameriški iTunes.

Citiram:
Vcasih kar nekaj casa traja, da pride mail... Se mi je zgodilo tudi, da je mail prisel sele naslednji dan...

Takoj ni bilo pošte, prišla je po polovici ure (zamudno tudi, ker je GMail odjemal iz drugega naslova/domene). Med svojo paniko sem šel gledat tudi dodatne možnosti: če se prijavite v neaktiviran račun iTunes ponudi možnost ponovnega pošiljanja aktivacijskega sporočila ali spremembo e-naslova.

Opažam, da se ponudba aplikacij med slovensko in ameriško trgovine ne razlikujeta (npr. SloRadio je v obeh), ali pač? Obstaja tudi način kreacije brezplačnega računa za slovenski iTunes Store?

Hvala.

LP,
BIG_Yack
Citiram:

Nekatere zadeve so na voljo samo v U$ iTunes Store ... En tak je recimo program Shazam ...

Kreiranje SLO iTunes racuna brez vpisa stevilke kartice je enak... le na zacetku pac izberes Slovenijo ...

Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #14   Objavljeno 26.08.2009 20:24:23
Končno mi je uspelo narediti itunes account pri katerem ni potrebno imeti kreditne kartice ali kaj podobnega. A zdaj ne dubim povratnega mejla... Sem že pomislila da sem napisala napačen mejl...kako lahko potem kaj spremeniš?upam da mi boste znali pomagati...jaz nimam več idej in sem že čisto obupala...
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #15   Objavljeno 21.11.2009 12:01:10
Jaz sem resnično malenkost bolj butaste narave, ampak ne znam pogruntat kako odprem račun da lahko PLAČAM kakšno skladbo (ali si sposodim film) iz amerike, če pa hoče moj naslov itd. iz Amerika (če pa živim v Sloveniji?) Če mi lahko kdo ki že ima račun, samo povej kaj moram spremenit. Prosim.

Lp Simon
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #16   Objavljeno 21.11.2009 12:06:25
S kreditno ne moreš, ker potrebuješ veljavno ameriško kartico in pripadajoči naslov. Če hočeš kupovati na ameriškem iTunes Store-u, potrebuješ ameriški Gift Card, s pomočjo katerega sprožiš registracijo novega accounta.... pri naslovu si pa izmisliš podatke.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #17   Objavljeno 21.11.2009 13:04:56
Jaz pa sem bral zakaj je toliko govora o teh giftcardih pa sem mislil da se slovenci pač na veliko obdarujemo Very Happy. Moja napaka torej.

Verjetno pa te kartice pri nas pač preprodajajo ljudje? Kaj pa glede vrednosti posameznega bona, ga lahko unovčim postopoma oz. recimo si večkrat izposodim kakšen film, pač to vrednosti, za katero imam bon?

Lp in hvala za info
Simon
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #18   Objavljeno 21.11.2009 13:07:32
SimonR je napisal/a:
Jaz pa sem bral zakaj je toliko govora o teh giftcardih pa sem mislil da se slovenci pač na veliko obdarujemo Very Happy. Moja napaka torej.

Verjetno pa te kartice pri nas pač preprodajajo ljudje? Kaj pa glede vrednosti posameznega bona, ga lahko unovčim postopoma oz. recimo si večkrat izposodim kakšen film, pač to vrednosti, za katero imam bon?

Lp in hvala za info
Simon

če misliš na to, da recimo kupiš gift card za 25$ in si potem sposodiš en film takoj en pa čez 3 dni, to gre brez problema. Oz. nisem najbolj razumel tvojega posta. Ko naložiš ti vrednost gift carda imaš ta znesek na računu dokler ga ne porabiš.
Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #19   Objavljeno 21.11.2009 15:16:48
sej gre, spremeniš račun kokr da si v zda, tam pol izbereš none, je pa res da moraš potem vpisat kak ameriški naslov, zip code in zvezno državo. jest sm pol takoj dubu na gmail njihovo pošto....
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #20   Objavljeno 21.11.2009 15:30:05
Account brez možnosti plačevanja lahko narediš brez problemov in na veliko lažji način kot to, da bi spreminjal račun iz slovenskega v ameriškega. On hoče kupovati filme in glasbo... za to pa potrebuje bodisi ameriški paypal, ameriško kreditno, ali pa gift carde.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani