Jabuk
Iphone 3Gs slide to emergency
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.08.2009 08:46:17
Iphone 3Gs slide to emergency
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kupil sem iphone 3gs v Italiji in ko vstavim SIM mi pokaže na ekranu nekaj kar pri prejšnem iphonu še nisem nikoli videl in sicer Slide to emergency v več jezikih...Kaj in zakaj je to? Telefona trenutno sploh ne morem uporabljati....

Lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 15.08.2009 08:52:59
Sporocilo se ti izpise, zato ker telefona nisi aktviral. To naredis tako, da vstavis SIM kartico v telefon, povezes telefon z racunalnikom in zazenes iTunes. Po aktivaciji ti bo telefon normalno deloval.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 15.08.2009 09:21:33
Re: Iphone 3Gs slide to emergency
brino je napisal/a:
Kupil sem iphone 3gs v Italiji in ko vstavim SIM mi pokaže na ekranu nekaj kar pri prejšnem iphonu še nisem nikoli videl in sicer Slide to emergency v več jezikih...Kaj in zakaj je to? Telefona trenutno sploh ne morem uporabljati....

Lp

Verjetno dobis sliko podobno tejle:

kar pomeni, da je treba povezat iPhone preko kabla z iTunesom in ga aktivirat ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 15.08.2009 11:45:21
pa na SIM kartici izkljopi pin kodo Smile
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 15.08.2009 11:50:54
ArmanI je napisal/a:

Nič ni treba izklapljati... ko prižgeš telefon te vpraša za pin kodo (tudi če ni aktiviran).
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 15.08.2009 11:58:58
mikrohard je napisal/a:
ArmanI je napisal/a:

Nič ni treba izklapljati... ko prižgeš telefon te vpraša za pin kodo (tudi če ni aktiviran).

Tocno tako...

To, da je treba izklopit PIN je veljalo za nekratere softverske odklepe ... Se mi zdi, da pri zadnjem UltraSn0w-u niti to ni vec potrebno...

Se pa precej ljudi zmede, ko dobijo poziv za PIN kodo Smile ... in ponavadi je ze panika, da je telefon, kljub temu, da je kupljen v Italiji (in da naj bi bil nezaklenjen) zaklenjen Very Happy Confused ...

Sem imel enkrat enega takega, ki ni nic vedel o telefonu... pa se dobiva na kavi, da ga skupaj urediva... pa sva ugotovila, da sploh ni bil zaklenjen... ampak ga je samo sprasevalo po PIN kodi Laughing ...

Ekran je nekako taksen:

iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 15.08.2009 12:03:03
Ja... to ni preveč posrečeno narejeno. Ko sem dobil svoj prvi iPhone in sem ga odklenil (trajalo je par minut), sem dobil to opozorilo "SIM Locked". Potem sem ves paničen celo popoldne porabil za nek downgrade (ki ni delal) in ponoven "upgrade", da sem ga sploh spet oživel in dobil ven iz recovery mode-a... dokler nisem ugotovil, da je že prvi odklep deloval Very Happy Sem bil kar malo jezen nase..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London, Maribor
Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 15.08.2009 12:08:00
mikrohard je napisal/a:
Ja... to ni preveč posrečeno narejeno. Ko sem dobil svoj prvi iPhone in sem ga odklenil (trajalo je par minut), sem dobil to opozorilo "SIM Locked". Potem sem ves paničen celo popoldne porabil za nek downgrade (ki ni delal) in ponoven "upgrade", da sem ga sploh spet oživel in dobil ven iz recovery mode-a... dokler nisem ugotovil, da je že prvi odklep deloval Very Happy Sem bil kar malo jezen nase..

tako paniko sem zagnal par dni nazaj jaz. Spraseval vse,pisal na foumu..doker nisem ugotovil kaj je. In ja..bilo me je sram Embarassed Embarassed
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 15.08.2009 12:33:10
Takih "zgodbic" je precej ... Enkrat en prinese svoj iPhone in pravi, da nic ne zvoni... da ostalo vse dela... zvocnik pri glasbi,... samo pri klicu samo vibrira... In krivec je bil ..... stikalo za "tihi nacin" je imel v napacnem polozaju Very Happy Cool ...

en drug je jamral, da sogovornika zelo slabo slisi... da njega pa OK slisijo... in razlog: imel je novega iPhone-a in se nalepljeno gor zascitno folijo ... seveda tudi cez zvocnik Laughing Very Happy

Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 15.08.2009 12:36:48
Jest je napisal/a:
Takih "zgodbic" je precej ... Enkrat en prinese svoj iPhone in pravi, da nic ne zvoni... da ostalo vse dela... zvocnik pri glasbi,... samo pri klicu samo vibrira... In krivec je bil ..... stikalo za "tihi nacin" je imel v napacnem polozaju Very Happy Cool ...

en drug je jamral, da sogovornika zelo slabo slisi... da njega pa OK slisijo... in razlog: imel je novega iPhone-a in se nalepljeno gor zascitno folijo ... seveda tudi cez zvocnik Laughing Very Happy

Laughing Very Happy Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 15.08.2009 12:45:35
Jest je napisal/a:

Laughing Laughing Laughing Laughing
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 15.08.2009 17:47:26
Super, hvala za pomoč....vse dela tako kot je treba.

Zanima me, če je že zunaj različica slovenskega menija za 3GS.

Lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #13   Objavljeno 15.08.2009 18:01:51
Vse je ze na voljo - tako slovenski meniji kot slovenski prikaz telefonskih stevilk. Poglej po forumu, kjer je bilo to ze veckrat povedano/opisano v podrobnosti.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani