Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Koliko je vreden rabljen iPhone in zakaj?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 14.08.2009 12:05:40
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
bordon je napisal/a:
sussi je napisal/a:
bordon je napisal/a:
nejc4321 je napisal/a:
poglej da ni refurbished..

mislim da ni:

"I went into Apple and they gave me a brand new iPhone to replace my other one, but I also ended up getting a 3GS and do not need this one."

Al pač..toliko ne vem o teh zadevah! Apple care je preverjen!

Zakaj ne Italjanski? Iz praktičnih razlogov: nisem razmišljal o tem, ne govorim italjansko, ne vem kam se obrnat, imam priložnost dobit iz USA, ker oseba pride k nam na obisk, cena....

zgleda ne veš, da so italijanski tovarniško nezaklenjeni, ta pa je samo softwersko odklenjen...

SUSSI, ti pa si en kanon...ne boš verjel da vem v čem je razlika, pa sej lahko že v tej temi zaslediš razliko. Pa še ti si veliko prisostvoval in opeval italjanske telefone. Sam sori...no...jaz imam priložnost dobit enega iz USA. Pa naj bo softwersko odklenjen....no...zaboga....!!!

priložnost že imaš ampak se ne zavedaš, da nebo tako upraben kot tovarniško nezaklenjen. no, naredi kot hočeš... mi smo te posvarili.
Jablanator

Jablanator

Kraj: Celje
Moški

Prispevek: #42   Objavljeno 14.08.2009 14:53:19
Pač vzameš v zakup da si za 300 eur manj kupu Audi-a z manj opreme...a ne? Smile Wink Smile Imaš pa še vedno Audi!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #43   Objavljeno 14.08.2009 15:38:57
sussi je napisal/a:
bistvo je da je 300eur za iPhone 2G 4gb BISTVENO PREVEČ!

Jst sem za rabljenega 2G 8GB dal 170€ ( kupil preko bolhe ) tako da je tista cena res pretirana ...
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #44   Objavljeno 14.08.2009 15:41:11
bordon je napisal/a:
Pač vzameš v zakup da si za 300 eur manj kupu Audi-a z manj opreme...a ne? Smile Wink Smile Imaš pa še vedno Audi!

ja, samo fora iPhona ni da na njem piše iPhone in je narisano jabolko ampak funkcije... Smile samo ok. tebi je važno, da maš iphone, da boš lahko šminkiral.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #45   Objavljeno 14.08.2009 15:41:36
bi bla prej na mesti primerjava, da si kupil audi za 50 jurjov eurov, on pa ga je za 30 jurjov eurov.... Very Happy če smo že pri brezveznih primerjavah...

jah, pa kaj če bi šminkiral? kaj te boli zdaj? pojasnjeno mu je, ve kaj dela in bo tega pač kupil. kaj te moti? ne razumem... Rolling Eyes
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #46   Objavljeno 14.08.2009 18:48:52
sussi je napisal/a:
bordon je napisal/a:

ja, samo fora iPhona ni da na njem piše iPhone in je narisano jabolko ampak funkcije... Smile samo ok. tebi je važno, da maš iphone, da boš lahko šminkiral.

No, da ti nekaj razložim...primerjava je dana v tem smislu, da veš, da za manj denarja dobiš pač nekaj manj, kot pa, če bi dal več denarja....pri iPhonu je to pač 300eur razlike, med fabriško odkodiranim, ali pa softversko odkodiranim, pri katerem pa so pač po posegu določene pomankljivosti.

SUSSI...smatram da si mlajše sorte...po tvojem razmišljanju in obnašanju. Ker si pač lahko privošiš Italjanskega za polno ceno, si ga pač privoši...sam nekako vem, da ga še vedno čakaš...I wonder why.....ga pa boš napolno šminkal...zagotovo... Smile

Ne razumem pa vas kako to, da imate toliko proti softwersko odkodiranim, ko v začetkih iPhonov ni bilo druge varijante kot ta. Tako smatram da vas je večina pač začela s takšnim telefonom.

Temveč to sploh ni bilo moje vprašanje na začetku mojega posta. povpraševal sem za mnenje glede cene! In dobil približno en ali največ dva primerna odgovora.

Citiram:
st sem za rabljenega 2G 8GB dal 170€ ( kupil preko bolhe ) tako da je tista cena res pretirana ...

Ti si dal-a 170 EUR za G2. Jaz sem govoril o G3 16GB, praktično 12.8.09 iz trgovine danega za 350 EUR. Ja, še enkrat, je softversko odklenjen in ne tovarniško....

JE TO ZMERNA CENA!???!

KOLIKOR SEM JAZ SEZNANJEN, SE PRI NAS ZA TA DENAR PRODAJA RABLJEN G3 8GB.

A imam prav, al se motim? Pa prosim mnenje o ceni!!!!
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #47   Objavljeno 14.08.2009 19:03:39
bordon tisto akr si ti dal link je avkcija zato ti ni garantirano, da boš dobil za 350eurov oz. da boš sploh najboljši ponudnik.
p.s. ja ŠE zmeraj čakam, da pride kak 3GS bele barve na zalogo Sad
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #48   Objavljeno 14.08.2009 19:26:28
sussi je napisal/a:
bordon tisto akr si ti dal link je avkcija zato ti ni garantirano, da boš dobil za 350eurov oz. da boš sploh najboljši ponudnik.

Dražbo sem že dobil jaz...to je zadnja cena! Samo plačat še morem!

Sori za nesporazum, sem potem videl da je zvenelo kot da je razlog da še nimaš iPhona v denarju...vem pa da čakaš na zalogo...se pravi neutemeljen komentar od mene!!!
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #49   Objavljeno 14.08.2009 19:33:55
bordon je napisal/a:
sussi je napisal/a:

Dražbo sem že dobil jaz...to je zadnja cena! Samo plačat še morem!

Sori za nesporazum, sem potem videl da je zvenelo kot da je razlog da še nimaš iPhona v denarju...vem pa da čakaš na zalogo...se pravi neutemeljen komentar od mene!!!

jaz pa nisem bil pozoren, da je dražbe že konec... glede 3GS-a pa imajo v Italiji zdaj na žalost tiste njihove glupe počitnice, da skoraj nič ne dela pa še zeloge so ekstremno skromne, tako, da upam, da ga dobim čimprej Confused
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #50   Objavljeno 14.08.2009 20:06:01
O kterih 300 EUR manj govorimo? Kolikor jaz vem je iPhone 3GS v ameriki $700 brez pogodbe. To ni toliko manj, kot se omenja.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #51   Objavljeno 14.08.2009 20:08:02
MitjaP je napisal/a:
O kterih 300 EUR manj govorimo? Kolikor jaz vem je iPhone 3GS v ameriki $700 brez pogodbe. To ni toliko manj, kot se omenja.

pravi, da je novega 3G-ja dobil za 350 eurov približno kar je okoli 300 manj od 3GSa, vsaj tako sem jaz razumel Very Happy
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #52   Objavljeno 14.08.2009 21:12:10
sussi je napisal/a:
MitjaP je napisal/a:

pravi, da je novega 3G-ja dobil za 350 eurov približno kar je okoli 300 manj od 3GSa, vsaj tako sem jaz razumel Very Happy

Tako ja....
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #53   Objavljeno 14.08.2009 21:27:36
Meni se ne zdi pretirana cena za 350€ za 3G 16G .....

ps. v čem je razlika če je iphone tovarniško odklenjen ali pa če je softversko ??? Kakšne so glavne razlike ?? To da če je tovarniško deluje na vse kartice ali je še kakšna razlika ?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #54   Objavljeno 14.08.2009 22:04:08
283128 je napisal/a:
Meni se ne zdi pretirana cena za 350€ za 3G 16G .....

ps. v čem je razlika če je iphone tovarniško odklenjen ali pa če je softversko ??? Kakšne so glavne razlike ?? To da če je tovarniško deluje na vse kartice ali je še kakšna razlika ?

tudi če je softwersko odklenjen delujejo vse kartice. če je tovarniško pomeni, da se ne zaklene, če ga upgrataš.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #55   Objavljeno 14.08.2009 23:42:11
In da dela push brez vecjih tezav.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #56   Objavljeno 15.08.2009 07:45:29
Kaj to pomeni da če je tovarniško, da deluje kot vsak telefon kupljen v prosti prodaji?? Pomeni, da deluje povsod, da se nikoli ne zaklene, da pač lahko z njim delaš kar hočeš?? Jailbrake je vseeno potrben??

Lp
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #57   Objavljeno 15.08.2009 07:53:26
Še to, a lahko oz. kako prepoznaš tovarniško odklenjen ali pa softwersko odklenjen telefon, če kupuješ rabljenega, da te kdo ne na..... Rolling Eyes

Lp
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #58   Objavljeno 15.08.2009 08:20:42
Ponavadi vidiš v navodilih- če so italijanska je tovarniško odklenjen.
Vidiš pa tudi v tem da ko vklopiš iphone se tam ko je signal pokaže da je v flight mode (avionček) nato pa pokaže signal- če se to naredi je softwarsko odklenjen.

Najbolj zanesljiva varianta pa je da greš v cydio in pogledaš če je inštaliran yellowsnow (ultrasnow pri 3.0), če je, je softwarsko odklenjen.

Če pa ni jailbreakan in deluje SIM je sigurno italijanski- tovarniško odklenjen.

Možno pa je preveriti tudi preko serijske številke- kje je bil kupljen.

LP Uroš!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #59   Objavljeno 15.08.2009 08:21:59
liquido je napisal/a:
Kaj to pomeni da če je tovarniško, da deluje kot vsak telefon kupljen v prosti prodaji?? Pomeni, da deluje povsod, da se nikoli ne zaklene, da pač lahko z njim delaš kar hočeš?? Jailbrake je vseeno potrben??

Lp

Jailbreak pri nezaklenjenih NI potreben... je pa mozen... Pri zaklenjenih pa je jailbreak nujen, da lahko sploh nalozis program za odklep ...

Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #60   Objavljeno 22.12.2010 00:44:21
mene pa zanima za koliko bi ocenili 2 leti star iphone 3g 8gb, tovarniško odklenjen, vendar opraskan (dve kar veliki praski na sprednji strani)? kupil bi ga od znanca? jaz mislim da je vreden kakih 100e. vaše mnenje?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani