iMac iz EU (Nemčija, Anglija, ... )
|
Jabuček
Kraj: Koper |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 13.08.2009 23:13:47 |
|
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: London, Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 13.08.2009 23:20:16 |
|
|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 13.08.2009 23:35:21 |
|
mah kletvica glih ni bla..samo me je malo zaneslo, khm, khm..
sicer pa..če se oni radi kažejo z ralbjeno robo kr naj se. jst se ne bom. ker ko bom dal 1300€ in več za kompjuter, hočem od njega odnesti vse, komaj čakam uni unboxing ko bom naredu..aahh..moj sošolec si je kupu macbook pro 15" in je reku da ga je skori kap med odpiranjem.haha..
sicer pa: vsi okoli mene me sprašujejo ma zakaj od vseh računalnikov na tem svetu, ti hočeš Maca? zakaj!? in jst jim vedno rečem zato! in pomojem še vedno drži, da pri macih plačaš IME, LOGO, ZNAMKO PAČ! ampak se šol ful hudo počutiš:ponosen si ko maš kaj takega ki drugi nimajo. pač Maci so višji nivo. šminkerski<3 .hh Mac users..prove me wrong! 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 14.08.2009 00:25:53 |
|
Poglej malo cene na: http://www.mackauf.de.
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 14.08.2009 00:28:28 |
|
andrew11 je napisal/a: | mah kletvica glih ni bla..samo me je malo zaneslo, khm, khm..
sicer pa..če se oni radi kažejo z ralbjeno robo kr naj se. jst se ne bom. ker ko bom dal 1300€ in več za kompjuter, hočem od njega odnesti vse, komaj čakam uni unboxing ko bom naredu..aahh..moj sošolec si je kupu macbook pro 15" in je reku da ga je skori kap med odpiranjem.haha..
sicer pa: vsi okoli mene me sprašujejo ma zakaj od vseh računalnikov na tem svetu, ti hočeš Maca? zakaj!? in jst jim vedno rečem zato! in pomojem še vedno drži, da pri macih plačaš IME, LOGO, ZNAMKO PAČ! ampak se šol ful hudo počutiš:ponosen si ko maš kaj takega ki drugi nimajo. pač Maci so višji nivo. šminkerski<3 .hh Mac users..prove me wrong!  |
mislim, da ti narobe gledaš na svet fant. Zadovoljni uporabniki MACov ne gledamo samo na to, da imamo citiram tvoje besede: IME, LOGO, ZNAMKO PAČ! in ne zato, da bi šminkirali ampak zato, ker MAC laufa res kokr more in se ne kvari(zelo redko...), ne zmrzuje..pač ni lih pizdarij z njim in mu lahko zaupaš. če pa ti mislš kupit računalnik zato, da se boš hvalil okrog, da imaš MACa in šminkiral pol pa ti ne morem pomagat.
"ampak se šol ful hudo počutiš:ponosen si ko maš kaj takega ki drugi nimajo." morem te razočarat, da se krepko motiš, če misliš, da boš edini, ki ima iMaca.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: London, Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 14.08.2009 07:20:14 |
|
sussi je napisal/a: | andrew11 je napisal/a: | mah kletvica glih ni bla..samo me je malo zaneslo, khm, khm..
sicer pa: vsi okoli mene me sprašujejo ma zakaj od vseh računalnikov na tem svetu, ti hočeš Maca? zakaj!? in jst jim vedno rečem zato! in pomojem še vedno drži, da pri macih plačaš IME, LOGO, ZNAMKO PAČ! ampak se šol ful hudo počutiš:ponosen si ko maš kaj takega ki drugi nimajo. pač Maci so višji nivo. šminkerski<3 .hh Mac users..prove me wrong!  |
mislim, da ti narobe gledaš na svet fant. Zadovoljni uporabniki MACov ne gledamo samo na to, da imamo citiram tvoje besede: IME, LOGO, ZNAMKO PAČ! in ne zato, da bi šminkirali ampak zato, ker MAC laufa res kokr more in se ne kvari(zelo redko...), ne zmrzuje..pač ni lih pizdarij z njim in mu lahko zaupaš. če pa ti mislš kupit računalnik zato, da se boš hvalil okrog, da imaš MACa in šminkiral pol pa ti ne morem pomagat.
"ampak se šol ful hudo počutiš:ponosen si ko maš kaj takega ki drugi nimajo." morem te razočarat, da se krepko motiš, če misliš, da boš edini, ki ima iMaca. |
Fant je pac izrazil zeljo, da za svoj denar dobi nekaj boljsega in odlicnega, kar res nima mogoce vsak. Se pa res ne strinjam glede IME,LOGO.. ker je apple mnogo vec kot sminka za pridobivanje deklet,prijateljev je enostavno spoznavati moderni svet na visji tehnolosko-kakovostni ravni
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 14.08.2009 08:05:53 |
|
nejc4321 je napisal/a: | sussi je napisal/a: | andrew11 je napisal/a: | mah kletvica glih ni bla..samo me je malo zaneslo, khm, khm..
"ampak se šol ful hudo počutiš:ponosen si ko maš kaj takega ki drugi nimajo." morem te razočarat, da se krepko motiš, če misliš, da boš edini, ki ima iMaca. |
Fant je pac izrazil zeljo, da za svoj denar dobi nekaj boljsega in odlicnega, kar res nima mogoce vsak. Se pa res ne strinjam glede IME,LOGO.. ker je apple mnogo vec kot sminka za pridobivanje deklet,prijateljev je enostavno spoznavati moderni svet na visji tehnolosko-kakovostni ravni |
res, da je najboljše in odlično ampak me je vseeno motilo kako je on napisal... 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 14.08.2009 08:47:52 |
|
Maca imam, ker dela. To, da je lep, je bonus.
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #29 Objavljeno 14.08.2009 08:55:23 |
|
MitjaP je napisal/a: | Maca imam, ker dela. To, da je lep, je bonus. |
točno tako!
|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #30 Objavljeno 14.08.2009 13:06:18 |
|
O dio. ne me ubit.
Samo ne me narobe razumet. Js ne bom kupu maca da se pol hvalim naokoli pa to..sploh ni to fora in vem da nisem edini, ki ga bo mel..daleč od tega, samo še zmeraj je mac userjev doosti manj kot windows userjev(čez to se ne bo nihče spotaknu) in zmeraj so drugi ki so jim fovš.
Pa naj se popravim: Pri macih plačaš (poleg kakovosti, brezhibnega delovanja, dobrega operacijskega sistema...) med drugim tudi ime..mislim da je vsak vesel da ima maca pa tudi hudičevo lepi so, ane?. sicer pa nisem nikjer zasledil foruma, kjer si userji nevem "toshibe" dopisujejo in izmenjujejo mnenja.
aja pa se oproščam, če sem koga užalil s tistim logom in znamko..nisem se prav izrazil. 
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #31 Objavljeno 14.08.2009 13:17:51 |
|
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #32 Objavljeno 14.08.2009 14:43:33 |
|
andrew11 je napisal/a: | Nejc4321!!!!!!!!!!
ti rešuješ življenja!
js sm si ogledal tiste linke in sem ugotovil, da so na macuniverse imaci dooosti bolj poceni kot pri nas! ampak kaj ko nevem kako in kaj naprej! |
Ne vem, če so ravno ful cenejši. Sem gledal iMac 20" in je cena cca 1093,00 EUR.
Mogoče so te zavedli GBP, pa še to, da so cene brez DDV.
|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #33 Objavljeno 14.08.2009 14:50:36 |
|
ja sei sm tui sam pol ugotovu, da so cene uno brez ddvja..samo spet pa nisem tako neumen da ne ločim funta od evra..haha
samo neki..a je kdo tu, ki je maca kupil v tujini in je dejansko z vsem skupaj prišu bolj poceni skozi? ker meni se zdi, da so vse variante iz tujine dražje (če vštejem še drugačen polnilec, slo tipkovnico, garancijo, itd..)
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #34 Objavljeno 14.08.2009 14:58:44 |
|
Jep, jaz sem prišel skozi ceneje, lani maja kupil v Nemčiji 24" iMaca z GF 8800GS.
|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #35 Objavljeno 14.08.2009 15:01:19 |
|
TheZeroX je napisal/a: | Jep, jaz sem prišel skozi ceneje, lani maja kupil v Nemčiji 24" iMaca z GF 8800GS. |
kje pa? če te smem vprašat.. 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #36 Objavljeno 14.08.2009 15:11:47 |
|
|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #37 Objavljeno 14.08.2009 15:14:52 |
|
tenx, ampak ne špreham nemško.
ima mogoče kdo kaj iz italije?
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #38 Objavljeno 14.08.2009 15:21:14 |
|
Pač sprobaš angleško, ali ti pa pomagamo nemško napisati.
Glede italijanskih cen ne vem ničesar, vendar verjetno se bo pri njih zalomilo pri komunikaciji (zaradi tujega jezika). Vsaj jaz sem imel tako izkušnjo, ko sem jih spraševal angleško glede iPhona. Odgovora nisem dobil.
|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #39 Objavljeno 14.08.2009 15:45:33 |
|
TheZeroX je napisal/a: | Pač sprobaš angleško, ali ti pa pomagamo nemško napisati.
Glede italijanskih cen ne vem ničesar, vendar verjetno se bo pri njih zalomilo pri komunikaciji (zaradi tujega jezika). Vsaj jaz sem imel tako izkušnjo, ko sem jih spraševal angleško glede iPhona. Odgovora nisem dobil. |
Žal mi je, da si dobil tako predstavo, ampak niso vsi italijani takšni. Kje pa si kupoval iphone? Ko sm jst pred par tedni šel v Trst malo pogledat ponudbo apple izdelkov sem našel neko trgovino BIP:
http://www.bipcomputer.it/Bip/Dove_Siamo.html - tista trgovina, v kateri sm bil jst je una slikca na desno. Ko sm šel not si malo pogledat cene in to, sm opazu, da so mislim da 100€ nižje kot pri nas. Ko sm to reku mami, ki je bla z mano, me je prodajalka slišala, da govorim slovensko in je pol še sama začela po slovensko..haha najbrž je bla zamejska slovenka..ker ji je šla slo kr dobro; italjani pa niso glih znani po tem, da obvladajo tuje jezike..hehe  ..tam pa tudi te tanove iphone 3gs prodajajo tovarniško odklenjene samo takrat jih niso imeli na zalogi..
sicer pa neki nemško pa vem, hehe, jst se učim na kompjutru..samo vem samo to: Guten tag! Ich mušte eine tasse kaffe mit milch und zucker, bitte!
ampak nevem kako mi bo to pomagalo pri nakupu maca..haha 
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #40 Objavljeno 14.08.2009 16:06:12 |
|
Citiram: | MA NI ŠANS DA JST KUPIM ŽE RABLJEN MAC! NI ŠANS! Tolko rešpekta pa imam do sebe. |
Brez zamere, samo je več kot očitno da v življenju še nisi niti enga € sam zaslužu.
Me zanima kak rešpekt bi mel ko bi imel 500€ plače in 300€ tekočih položnic.
Ko sem še delal v računalniški trgovini je bilo nekaj strank s podobnimi pristopi kot jih imaš ti, in vsem so starši kupovali MBP brez da so trznili z mezinčkom, seveda mi je blo vsake take mašine žal, ker sem vedel da je pristala v objestnih rokah ki ne znajo cenit ničesar.
Po drugi strani pa so se našli ravno tako kot ti 15 in 16-letniki (seveda jih je bilo občutno manj) ki so cele počitnice kosil travo, sadili, spravljali pridelek in trdo delal da so jim starši kupili najcenejši PC in monitor, seveda je bil izraz v njihovih očeh neprecenljiv.
Upam da nisi tudi ti še en objesten kret*** ki kupuje iMaca da se bo lahko pobahal.[/quote]
|
 |