Da še vizualno prikažem kaj natačno mislim, ker je zapleteno razložiti:
Se pravi v tem primeru ta "tor" v "Tor"
Hvala, lp
| Menubar datum in ura | |||||
Zanima me, če je slučajno kakšen način, da bi v menubaru datum, natančneje dan v tednu prikazovalo z veliko začetnico? Malenkost je tole moteče...
Da še vizualno prikažem kaj natačno mislim, ker je zapleteno razložiti:
Se pravi v tem primeru ta "tor" v "Tor" Hvala, lp |
|||||
Pri meni so dnevi v angleščini.
Kako jih imaš v slovenščini?[/img] |
|||||
@icysr: Regijski format v International settings, ki jih najdeš pod System Preferences.
Glede originalnega vprašanja pa mislim, da ne obstaja kakšna user friendly metoda za spreminjanje, ker je to pač sistemsko določeno. Načeloma bi se dalo narediti z urejanjem sistemskih datotek... ampak pojma nimam, katerih |
|||||
|
|||||
Je pa slovnično pravilneje če je zapisano z malo začetnico, medtem je v angleščini slovnično pravilneje, če je napisano z veliko začetnico.
|
|||||
Ko smo že tule:
enkrat sem (morda prav ma jabuku) našel navodilo, kako si porihtat, da je še datum zraven ipd ...
Pa ne najdem več ... Ideje? |
|||||
Najenostavneje je, da si naložiš enega od zgoraj omenjenih programčkov.
Sicer pa obstaja še ena možnost: http://lifehacker.com/316029/display-the-date-on-the-menubar Seveda pa sem v celoti pozabil na iStats, ki ima prav to možnost. |
|||||
Hvala, tale je bila. Ker sem hotel to takrat rešit brez dodatnih program(čk)ov ... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |