Mislim da se je iphone pred 3.0 prijavil v omrežje takoj ko ga je zaznal. Po nadgradnji se skoraj nikoli. moram vedno v nastavitve .... in potem se prijavi. A je kje kakšna nastavitev v smislu "če je omrežje uporabi omrežje namesto 3G"
| wireless prijavljanje | |||||
Mislim da se je iphone pred 3.0 prijavil v omrežje takoj ko ga je zaznal. Po nadgradnji se skoraj nikoli. moram vedno v nastavitve .... in potem se prijavi. A je kje kakšna nastavitev v smislu "če je omrežje uporabi omrežje namesto 3G"
|
|||||
Pri meni še vedno deluje, kot si tudi ti želiš. Imam pa res v routerju rezerviran IP za mac ID iPhone-a. |
|||||
To deluje tako kot mora... Verjetno je kaksen problem na tviojem iPhone-u (mogoce si naredil "updgrade" in ne "clean restore" ali pa si po restoru na 3.0 izbral, da ti povrne backup in nisi izbral "Set up as a new iPhone"...
Poskusi najprej samo resetirati mrezne nastavitve: Settings >> General >> Reset >> Reset Network Settings ... |
|||||
V ruterju ne morem imet rezervirano. A naj v oštariji rečem a lahko mal po vašem ruterju pobrskam da ga pravilno nastavim
Imam clean instalacijo. Sem zdaj resetiral omrežne nastavitve pa da vidmo. |
|||||
Jaz imam enake težave - priznam pa da nisem naredil "set up as new phone", mislim pa da se bom kmalu lotil tega ker mi je začel telefon čist prepočasi delat.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |