Prijateljica mi je v Švici kupila iPhone 3gs 16gb pa ne vem točno kako se odklene
hvala
| iPhone iz Švice | |||||
Helow!!
Prijateljica mi je v Švici kupila iPhone 3gs 16gb pa ne vem točno kako se odklene hvala |
|||||
Najprej je potreben jailbreak: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4447
Nato pa še odklep: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253 PS: Ker vidim, da se prvič srečuješ z (zaklenjenim) iPhonom. Ko te bo v (bližnji) prihodnosti iTunes vprašal, če ga želiš nadgraditi (na OS 3.1), tega NE početi, sicer se bo telefon zaklenil in bo vprašljivo, kdaj bo odklep spet na voljo. |
|||||
Lejga mojster vem da je najlažje odpred novo temo ter vprašati, kaj te muči, ampak tem istih ter podobnim tvojemu problemu je že toliko in tudi napisanega da vrabci čivkajo na veji, zato bodi priden in prej preberi podobne teme oz. iste ter odgovore |
|||||
prijateljica bi ti olajšala delo če bi bila v Italiji |
|||||
najlepša hvala za odgovore...zanima me še samo če mora bit moja sim kartica v iphonu ko delam jailbreak in ga odklepam al mora bit brez kartice??
|
|||||
jest jo mam vedno notri... |
|||||
Ellou, mene pa zanima, zakaj meni ni bilo potrebno delat nobenih jailbreakov, iphona sem namreč kupil v avstraliji. Vse mi dela normalno, razen mms-ov si še nisem nastavil preko .ipcc datoteke.
Aja še to, jest sem dal uradno za iphona Gs 32 GB, neto gledano, po vračilu GST (naš DDV) 550 €. Tko da nakup vAvstraliji je cenovno najbolj ugoden kar se da, tudi zaradi kursa, AUD je blazno padel napram €. Če greš res samo po iphona iz Slovenije v Avstralijo, je to drago, če pa nakup združiš še z enomesečnim obiskom Avstralije, pa to spet ni tolk heh |
|||||
kaj pa misliš s tem "normalno". Se "normalno" dela tudi nam ko smo ga kupili v Italiji. Če se pa odločiš za jailbreak je pa to stvar posameznika. |
|||||
@bošti: V Avstraliji se dobi tudi odklenjene telefone.
|
|||||
a mi lahko kdo pove, če je kakšna razlika med iphonom kupljenim v Italiji in v Avstraliji, kar se tiče odklenjenosti in možnosti uporabe vseh sim kartic?
|
|||||
Ni razlike.
|
|||||
imam še eno vprašanje...jailbreak za svoj iphone 3gs sem že naredila, zdaj pa sem htela še odklenit sim kartico in ko odprem cydio, mi napiše ½unable to load (no internet connection)½. Kaj naj naredim???
|
|||||
Glede na to, da ne moreš na internet preko UMTS/EDGE povezave (ker imaš pač zaklenjen telefon), potrebuješ Wi-Fi povezavo.
|
|||||
kako pa jo lahko dobim...kaj naj sploh nardim??
|
|||||
Ja na Wireless se poveži, če uloviš kakega jebemu boga
|
|||||
ja, mal hodi po ulici pa išči signal, če ga ne najdeš hodi še naprej, pusti naj te vodi srce |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |