Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Iphone - kakovost
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 03.08.2009 13:19:26
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Moj nasvet je, da vedno kadar se le da, slikaj brez digitalnega zooma, ker z njim narediš več slabega kot dobrega. Denar raje v investiraj v kak software, kjer lahko sliko po želji povečaš in obdelaš, končni rezultat pa je identičen, večkrat tudi boljši od prve omenjene možnosti.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #42   Objavljeno 03.08.2009 13:29:17
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
blackbull12 je napisal/a:
Težave se pojavljajo zaradi ljudi ki ne pazijo na svoj iphone. Tako jim padajo po tleh nato pa govorijo da ne dela ekran in ne vejo zakaj. Sam menim da je iphone daleč pred vsemi telefoni na tržišču. Imam tudi dva prijatelja ki si lastita iphone in sta več kot navdušena.

sej glede tega bi se tudi znala narediti cela znanost. mam filing, da lastniki Iphonov veliko bolj pazijo na svoje napravice. Jaz sem recimo v 10ih letih menjal ene sedem ali osem telefonov in sem moral nesti na servis samo enega cenenega Ericsona, ostalo pa brez problemov. Pa padajo zadeve po tleh konstantno.

Verjamem tudi, da je prav, da se ti ni treba bati, da telefon ne bi delal, ker je padel po tleh. Cool
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani