adapter...
| presedlal na iMac-a | |||||||
adapter...
|
|||||||
katerega? v bigbangu so mi ponujali dva različna adapterja, aja pa rekli so da preko tega adapderja negre zvok na DVI! |
|||||||
@zajc3k
To je mislim da mini displayport. Maš pa pol adapter na dvi: http://www.mimovrste.com/artikel/2340016319/q=mini%20display/adapter-apple-mini-displayport-v-dvi na VGA: http://www.mimovrste.com/artikel/2340016420/q=mini%20display/adapter-apple-mini-displayport-v-vga Samo ne boš mel zvoka, ampak samo sliko |
|||||||
@WestCoastWCC A ni nobene varijante, da bi preko tega mini displayporta spravil zvok in sliko na tv?
|
|||||||
Rabo bi mini displayport na hdmi: tu si več o tem preberi: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=74218&sid=7ecca0397ddc7444a383e1d919fdcdbb |
|||||||
Sam pa uporablam mini display port v dvi in dela super.
S temi adapterji pa nimam izkušenj. |
|||||||
Ni mi jasno mogoče sem sam preveč zakompliciral. Torej kako naj enostavno spravim zvok in video iz novega iMaca na TV?
|
|||||||
|
|||||||
ravnokar sem klical v trgovino kjer so mi prodali iMac-a, kjer mi je gospodična povedala da potrebujem samo adapter mini DVI to DVI... za zvok baje nepotrebujem posebaj kabla. Kdo se sedaj moti? :S
|
|||||||
preko dvi ne boš mel zvoka.
pa potem ti nimaš mini display porta ampak mini dvi (moja pomota). |
|||||||
zgleda da nekateri nevejo kaksen prikljucek ima novi iMac na zadnji strani za video izhod... :S Dobil sem mini DVI adapter to VGA, ki pa ne paše v mojega iMac-a. Tako da je pravi potem mini displayport. Me pa zanima kaj naj vzamem mini displayport to DVI ali to VGA?
|
|||||||
če maš na teveju HDMI vzemi na DVI ker ti pol še samo en kabl manka DVI to HDMI, zvok pa boš mogo po posebej kablu prenešat ker DVI ne podpira zvoka. |
|||||||
ok. hvala. bom verjetno kar tega kar si reko nabavil oz. zamenjal. Kaj mini displayport to VGA pa tudi ne prenasa zvoka a ne? |
|||||||
če maš HDMI ma VGA preslabo kvaliteto tak da ti sploh slike nebo pokazalo
edini, ka prenaša zvok z sliko je HDMI samo tega applovi računaliki nimajo razen ce naš tako grafično v mac proju |
|||||||
s caffeinom (programom) Mac ne zaspi, tista "bela" lučka odspredaj pa še veno utripa ali ne?
do sedaj sem imel MBP kar veno odprtega, tudi ponoči, me je pa to začelo motiti, ker se nabere več prahu gor in, ker bi ga ponoči lahko kdo butnil, itd., tako, da bi imel raje zaprtega. Seveda, če programi kot so utorrent, mail, itd. potem s caffeinom normalno delajo? Hvala. |
|||||||
Mislim, da je caffein app, namenjena za preprečitev sleep zaslona. Zate je boj primerna insomnia app. Bilo je že nekaj napisanega o tej app.
|
|||||||
Hvala.
Sem našel še sleepless, ki opravlja podobno nalogo (nekateri pravijo, da isnomnia ne dela po SL). Je za plačati 10$ , ampak baje se prikazujejo samo opozorila na 10 minut in ima več možnosti kot insomnina. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |