Jabuk
Okvara izhoda za slušalke/nedelovanje mikrofona pri klicu?!
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.07.2009 10:12:20
Okvara izhoda za slušalke/nedelovanje mikrofona pri klicu?!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pozdrav,
pokvaril/zataknil se je nek del izhoda za slušalke na iphonu 2g, posledično se telefon obnaša kot da so priključene slušalke (tudi ko so izključene), tako da lahko telefoniram samo preko zvočnika, ali pa s slušalkami.
zanima me ali obstaja kakšen softwearski patch, ki bi onesposobil delovanje slušalk, ali pa omogočal, da se zadeve manualno izbirajo?
opazil sem, da obstajajo takšne zadeve za pokvarjen home/sleap gumb, za moj problem nisem zasledil ničesar.
hvala za pomoč,
lp
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 28.07.2009 11:39:09
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
To se zgodi včasih ko kdo menja display pa potem ne dela mikrofon, pri meni je bila rešitev da daš do konca notri tisto bananco za slušalke in malo še potem daješ ven in notri da se potem odtakne tisti del izhoda za mikrofon... probaj, meni je to delalo... če pa to ne bo delalo, potem pa je treba nesti popraviti, da se un del za slušalke zamenja, ponavadi se da dobiti od kakšnega starega, kjer je že ve drugo crknilo...

LP
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani